tisdag 16 februari 2016

Fullt ös

Nu börjar jag kunna se skärmen ordentligt igen, så nu är ordningen nästan återställd. Vi har lite ledigt här och massor att fixa med. Hur det går för Sandra och assistenterna har jag ingen vidare aning om, men hoppas det är lugnt för dom. Sandra har ju också varit förkyld, så jag vet inte riktigt hur pigg hon har hunnit bli.

Vi har kört vår nya extrabostad (kallad Hjulhuset) på rätt plats nu, men bara provisoriskt än så länge. Marken måste jämnas till och fixas innan vi ställer den som den ska, och det får bli en senare fråga, eftersom det är fruset just nu.


Men vi har inte precis suttit och rullat tummarna för det. Idag har vi handlat en del nödvändigheter, sängkläder och köksutrustning, bl.a. Vi får ju ta lite i taget, och det viktigaste först. Allt från madrasser och tv till stekpanna och hårborste. Stort tack till fina assistenten som hade en kaffebryggare över, den kommer väl till pass i Hjulhuset ♥

Efter handling och lite pizza-lunch fortsatte vi att städa lite, men det mesta är klart. Iallafall i stora drag, smågrejande och inpckningar får vi ta lite då och då. Nu är vi ganska trötta, så nu får det räcka för denna gång.


Vi hinner inte bli inflyttningsklara på den här ledigheten. Lite sängkläder ska hem och tvättas innan vi kan bädda och premiär-sova. Jag har visserligen sovit där en natt, den allra första, för att försöka undvika att smitta ner Göran när min förkylning började. Men det var med för hård madrass, för tjock kudde och med extralakan vi hade, så det gills inte riktigt.

Invigningschampagnen sparar vi till premiärnatten. Jag är inte riktigt piggelin än och inte jättesugen på att fira så värst. Men nästa ledighet blir det nog :)

Imorgon ska vi till hab och hämta nya magnet-schemat. Det ska bli kul att testa det sen, när vi hinner få ordning på alla bilder och byta ut kardborrar mot magneter. Sen är den här veckans ledighet slut.

Det var en liten uppdatering från mig. Ha en fortsatt fin vecka!

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Millan i skåne:Vilket fint hjulhus :)

Tina sa...

Ser fantastiskt fint ut ! Hoppas ni snart kan ha lite lugn och vilsam ledighet och fira såklart ! Saknarkramar i massor <3