onsdag 28 oktober 2015

Batteriladdning

Vilken skön ledighet vi har haft! Jag kopplar helt klart av mycket bättre när jag inte är hemma. Jag har sovit som en stock 8-10 timmar per natt!!! Att jämföra med hemma då jag sover 4-6 timmar oftast.


Sandra har så duktiga assistenter, så jag kan verkligen koppla av när jag åker iväg. Jag vet att det går bra hemma och jag är så himla glad och tacksam över det! Det som oroat lite är hennes ork, för vi har ett bakslag nu och Sandra är i en svacka, märker vi på fler sätt. Hon blir skörare, stör sig på fler saker som hon annars kan strunta i och hon är ostadigare och tröttare. Men det hade gått hyfsat bra det med.

Nu tar vi en vecka i taget och ser hur mycket korttids Sandra orkar. Vi har snart samtal med personalen där och då ska vi ta upp det här med orken och se om vi kan hitta lite bra anpassningar. För det vore ju bäst för Sandra, och oss föräldrar, om vi hade korttids kvar ett tag till. Det kommer snart bli andra stora förändringar här och innan dess vill vi helst inte stöka till det mer än nödvändigt.

Vi har iallafall njutit av ledigheten ett par dagar nu, och vädret kan vi absolut inte klaga på. Fantastiskt vackert hela tiden och ett par rejäla sköna promenader har det blivit.


Jag önskar er en fortsatt fin dag!

.

Inga kommentarer: