söndag 19 juli 2015

Längtan

Nu har vi berättat för Sandra att hon ska ”jobba i källaren” istället för på dv i fortsättningen ”för att det var så rörigt på dv” Det var förstås spännande, och många funderingar, så det blev lite skört. Nya möbler och saker, och så alla ”gamla” grejor som var på ”fel plats” plötsligt.

Flano-tavlan har jag förstås gjort en ny
men bilderna är samma som vi använde på dv

Men det viktigaste saknades, förstås. Sandras assistenter, och verksamheten enligt schemat. Så långt har vi ju inte kommit, eftersom det fortfarande är semestertider. Så riktigt nöjd blev inte damen som bara längtar efter sina assistenter mest helatiden :)

Fast hon sa att det var fint, så hon gillar det säkert, när väl allt nytt har landat i henne. Jag är ganska så övertygad om att det här kommer bli bra för Sandra. Och även för assistenterna som kan koncentrera sig på att göra det bra utan en massa onödiga hinder och hänsyn till allt annat och alla andra.

Vi invigde nya jobbet med ett nytt pussel

Imorgon kommer det en leverans från IKEA med dom sista sakerna och sen kan vi göra helt klart. Så fort vi har fått ordning på det sista ska ni få se hur det blir. Det är inte mycket kvar nu, men det som är gör skillnad eftersom vi inte kan få ordning ordentligt förrän vi har allt på plats.

Idag ska vi nog ta det lite lugnt, allihop. Sandra är troligen den som är piggast av oss, och hon ville trä halsband, sa hon igår. Det var ett tag sen nu, men jag tror att hon såg sina nya pärl-burkar när hon tittade runt ”på jobbet” så om hon menar att hon vill trä med dom, eller som vanligt här hemma med sina ”gamla” pärlor återstår att se


Jag kommer inte uppmuntra henne att gå ner i källaren, men säger hon det själv så gör vi det. Jag tror det bästa är att hon hinner sortera alla intryck innan vi fyller på med mer.

Ha det toppen!

.

Inga kommentarer: