onsdag 20 maj 2015

Varför göra inget när man kan göra allt?

Njae.. allt har jag verkligen inte gjort, men inte inget heller ;) Jag hade ju tänkt sitta och slappa med Spotify precis hela dagen igår. Det gick sådär, för vi blev lite rastlösa här och åkte iväg för att få några ärenden gjorda istället. Och det var faktiskt skönt det med, och inte särskilt jobbigt :)

Vi hittade en hel del tröjor till både mig och Sandra och t.o.m. en bikini till Sandra, som brukar vara så svårt att hitta. Sen ett ärende till apoteket som har blivit uppskjutet p.g.a. trötthet lite för länge.


Jag hittade också, äntligen, rund resår som går åt en hel del nu när Sandra är inne i en ”trä-halsband-period”


Efter det bokade jag in oss assistenter på en föreläsning med Bo Hejlskov i höst. (Förutom Göran som får vara assistent den dagen, eftersom varken LSS-handläggaren eller den nya korttidschefen tar nån hänsyn alls till våra behov av korttids. Jag orkar inte ens fråga).

Ja, efter det så Spotifyade jag medan jag märkte Sandras kläder, och när kläderna var märkta var det bara Spotify kvar innan det blev soffhäng med lite kvällsgott. Fast utan vin förstås, eftersom jag ska iväg och jobba idag. Även om jag bara tar ett glas så låter jag bli när jag ska köra bil nästa morgon.

Det enda jag hade tänkt göra igår, sätta in foton i pärmar, sparade jag till en annan gång. Kort sagt så har vi haft en skön ledig dag och det räcker gott :)

En liten rapport från assistenterna vittnar om en väldigt ostadig tjej som inte mådde så bra igår. Vi får väl se åt vilket håll det tänker ta vägen, men när hon har haft symptom utan att bli dålig förut, så har det inte varit så här illa. Det lutar nog tyvärr åt att hon kommer bli sämre en period nu. Men, vi får se, det lär visa sig och vi har ju bara att göra det bästa av situationerna som uppstår.


Nu ska jag slösurfa lite innan det är dags att åka och hämta Sandra på korttids, och vidare till dv. Idag går jag bredvid och stöttar för idag är det full bemanning utan mig, men en är ny och behöver få chansen att lära känna Sandra lite innan dom lämnas själva.

Det skulle säkert gå finemang utan mig, men jag finns ju, och vi skyndar hellre långsamt än att framkalla bakslag. Blir Sandra dessutom dålig nu, så är det en ny situation för alla assistenter, och då gör det ju inget att jag är med.

Det gick förresten jättebra i måndags, med heldag och ny bekantskap. Men Sandra hade väldigt svårt att gå då med.

Må gott allesammans!

.

Inga kommentarer: