söndag 17 maj 2015

Återhämtning

Vår saknade ork märks förstås ännu mer när Sandra är skör och kräver 110% steget före varje sekund. När man inte ens hör sina egna tankar och inte får den där viktiga vilan, så blir det tillslut en ond cirkel.


Jag har en träff i höst som jag har försökt planera in i all saknad ledighet, och när avslaget för sommarens sökta korttids kom så kände jag bara att jag ville ge upp. Jag kommer aldrig orka åka iväg och träffa vänner hur mycket jag än vill om det i stort sett kommer bli den ledighet jag har. Så jag sa till Göran häromdagen att jag skulle avboka det.

Men fina Göran vet att det betyder mycket för mig att få träffa vänner ibland, så han sa att det ju är länge dit så det hinner ändra sig. Sen erbjöd han sig att försöka få till lite ledighet för mig så fort det fungerar i övrigt, så jag får vila lite i sommar. Så jag avvaktar med att avboka nåt, och hoppas att jag orkar när det närmar sig. Det går åt rätt håll nu, så kanhända att orken hinner ifatt mig till dess. Jag har så mycket att vara tacksam över ♥

Sandra verkar iallafall piggare igen, men det kan vända snabbt åt vilket håll som helst och vi märker att hon inte riktigt orkar hela vägen just nu. Det kan ha många orsaker och vi vet inte vilken, men vi kan bara försöka anpassa så gott det går och hålla kraven låga så länge det behövs. Igår eftermiddag började glimten i ögonen att återvända, och det är ju ett steg åt rätt håll, även om hon hade väldiga problem med balansen ett tag.

Den senaste tiden har Sandras ork bara räckt halva veckorna, men vi kan inte göra så mycket mer än att köra på efter dagsformen. Förhoppningsvis är vi påväg åt rätt håll nu, alla :)


Imorgon ska vi till dv redan på morgonen och det blir första gången det är heldag innan korttids på måndagar. Det beror på att vi nu är två assistenter och det bör man vara om det ska fungera en hel dag. När jag har varit själv på måndagar har vi inte åkt dit förrän efter lunch, vilket har räckt gott och väl efter omständigheterna. Om bara Sandra orkar så blir det här kanon. Och det gör hon ju när hon mår bra.

På tisdag är det två andra assistenter som jobbar och jag är ledig hela dygnet. Det ni! :)

Hare bäst!

.

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Hoppas du kan få dina ledigheter och Göran med.. Det behöver vi alla.. Att få andas och komma igen..

Kram Mia