tisdag 20 januari 2015

Vardagen närmar sig


Det är inte klokt vad jag har sovit om nätterna den senaste tiden! Runt 10 timmar!! Alltså, jag brukar väl sova runt 6 timmar när jag sover som jag ska, utan störande oro. Men såå skönt att känna sig ordentligt utvilad i huvet. Då är det lättare att mota bort dom där oroliga och jobbiga tankarna som har hållit mig vaken sen mitten av december.


Den här fristen vi fick var verkligen välbehövlig. Jag hade nog brakat annars, men nu kom orken tillbaks igen, med hjälp av stort fokus på EgenGodOmvårdnad. Brakar man är ju vägen tillbaks mycket längre, och där vill ju ingen hamna om man kan undvika det.


Vi hoppas på att vi inte behöver göra slut på all energi inför kommande möten nu, men vi har lite planer, förslag, krav och en hel del ork iallafall. Det känns betydligt bättre nu, än det har gjort en tid, även om vi ännu inte har en aning om nånting.


Ett viktigt besked måste vi ha under veckan, senast på torsdag. Innan dess vet vi varken hur kommande vecka ser ut för Sandras del, hur fortsatt introduktion av ny assistent kan bli, om vi kommer vara lediga nåt mer, om jag kan åka på ett inbokat läkarbesök på måndag, och hur mycket av våra laddade batterier vi kommer behöva göra av med. Men vi hoppas väl på det bästa in i det längsta. (D.v.s. att paragrafnissan har läst paragraferna åt rätt håll vid det här laget).


Jag har inte så mycket mer att komma med förrän vi har fått det där beskedet, så jag återkommer då. Ha en fortsatt fin vecka!

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter skönt att ni vilat upp er,det behövdes och sömnen är viktigast vet jag av egen dålig erfarenhet.Dålig och/eller för lite sömn gör att man fungerar sämre och om det pågår för länge blir man sjuk.
Ha det gott!
Annette