tisdag 6 januari 2015

Fokus på det positiva

Idag lämnar jag allt negativt utanför den här bloggen. För det har ju hänt en del bra också, och resten vet ni ju. Ja, inte allt, men det jag kan berätta iallafall.


Gårdagens möte avlöpte mycket bra. Jag tror dom två fattade tycke för varandra, och det är ju den bästa början man kan önska sig. Nu håller vi tummar på en bra fortsättning för alla parter, och en kommun som samarbetar. Då kan det här nog bli riktigt bra, ska ni se.

Vi har haft ledigt sen igår eftermiddag, och fortsätter att njuta av det till imorgon bitti. Nya assistenten ska följa med och hämta Sandra på korttids och sen får dom vara tillsammans en liten stund under förmiddagen. Efter det har vi inte bestämt så mycket, för vi ville se hur det skulle gå, och hur långt vi skulle komma till dess, men nån form av fortsättning blir det ju. Vi måste se hur Sandra mår också, och hur mycket hon orkar, men vi hoppas att vi kan köra på.


Idag ska det bli Spotify hela dagen, tror jag. Antagligen behöver vi både akut-städa och handla, men jag tror inte orken kommer infinna sig riktigt. Ett varv med dammsugaren kanske, det går ju att stoppa Spotify i öronen medan det blir gjort ;)

Det var allt för idag.
Må bäst!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Hoppas du njutit för fullt idag och samlat välbehövliga krafter!
Så skönt att det har gått bra så här långt, med ett nytt ansikte för Sandra! Nu tror vi på en bra fortsättning också!

Kramen den stora till dig, vännen! ❤️
//Bellan