måndag 14 maj 2012

Trötta stormar och flygande ballonger

Tidigt igår morse flög en ballong förbi alldeles bredvid vårt hus. Det är inte helt ovanligt att det flyger ballonger här, men det är rätt mäktigt att se dom på så nära håll.


Jag är ju så höjdrädd att jag inte ens gillar att kliva upp på en stol, men flyga ballong skulle vara maffigt!

Sandras morgon började med utbrott efter att Sandra hade tagit sovmorgon och inte ville ha frukost. Ja, vad säger man… Sjuka på G igen, eller sviterna efter en lördag med lite för mycket aktivitet? Eller som det brukar på söndagar, fast lite mer. Alltså, söndagar har varit jobbiga för Sandra hela våren och vad det beror på vet vi inte riktigt än.

Nån sjuka verkar det inte ha blivit av utbrotten iaf, det tackar vi för! Vi tycker liksom att vi har sjukat oss tillräckligt för en stund.

Grillningen skippade vi, trots strålande solsken ute. Det blir inte så trevligt med ändrade rutiner och ”äta ute” om Sandra inte är på rätt humör. Men det blev gott inne med :)

Efter maten var det lugnare och då fick Sandra skriva lite på datorn, det var evigheter sen. Det är mycket som har legat lite på is här i vår, och att skriva på datorn är en av sakerna som vi inte har orkat med riktigt.


I övrigt var det en lugn söndag med bara dom vanliga rutinerna och ganska mycket ”ta det lugnt” med en film. Göran och Sandra var ute en sväng på förmiddagen och det funkade ganska bra, men minsta krav ställer till det när damen är lite för trött eller skör. Som att gå in, t.ex. Tur vi har grannar som bara tänker ”Åh, det är en sån dag idag” :)

Nu är det hög tid att väcka damen som ska till skola och korttids. Vad Göran och jag hittar på vet vi inte riktigt än, det får väder och lust avgöra här frampå förmiddagen. Egentligen har vi ett ärende till assistansbolaget för att prova ut varsin snygg fleecetröja som vi ska få, men vi får se om vi kommer iväg… Vi får väl gissa storleken annars, för det är sista dagen innan dom ska skicka iväg beställningen idag.

Ni får ha det kanoners!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Annelie L sa...

Godmorgon i stugan,
Hoppas ni kan njuta av er ledighet och ta tillvara på dagarna.
Har ni inte ork så gissa er till storlekarna på fleeströjorna, så att ni inte ger er iväg och slösar på energin som kanske behövs läggas på annat.
Skrev Sandra att hon varit hos frissan och blivit så snygg...?
Nu ska jag göra mig i ordning och sticka ut i blåsten iväg till jobbet.
Ha en fin dag vännen min // Annelie

Anonym sa...

Skönt att det inte var fler sjukor iallafall, de har vi tagit över en stund framöver ;) Fast inte lika illa som ni haft då.
Jaa du grannarna ja, undrar vad de tänker ibland? Kanske lika bra man inte vet.
Hoppas att ni får det lugnt, skönt och soligt nu på ledigheterna.
Kram på dig gumman//Lena

Maritha sa...

Så bra att ni slapp mer sjukor iaf och Sandra kommer iväg till sitt medans ni njuter lite ledigt <3

Önskar en riktigt fin dag :o))

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Åhhh, ballong hade jag med velat åka, måste vara hur häftigt som helst..
Jag åkte helikopter igår och det var häftigt även det =)

Massor av ledighetskramar (trots att jag jobbar ;) )
Mia

Bellan sa...

Smyger förbi med en liten kram, orkar inte så mycket mer just nu men jag finns här i kulisserna och läser...

//Bellan

IngerJessicaMarie sa...

Kikar in via bloggkärleken med en kram i vårsolen=) (ok, den har gått ner nu... ;)