torsdag 3 maj 2012

Tar igen oss lite

Göran åkte och handlade igår, och jag tog en vända med dammsugaren och fixade några samtal, men sen fick det bli kaffe, Spotify och slappa resten av den ensamma tiden.

Så mycket mer blev inte gjort igår, förutom den vanliga förberedelsen innan Sandra kom hem vid halvfyratiden. Hon var ju trött, som väntat, så vi ändrade på alla rutinerna, utbrottade oss igenom eftermiddag och kväll och fick till sänggåendet lite tidigare än vanligt. Och så en ledig dag idag, förstås.


Dom här fina blommorna hade hon plockat till oss i skolan och dom satte vi i vatten när hon kom hem. Hon var allt lite täppt i näsan så är det ingen förkylning på G så är det nog pollen som spökar iaf. Vi hoppas att det inte blir värre, för vi är glada om vi slipper testa pollentabletter igen, med tanke på vad som hände förra året. (Och i år, efter penicillinkuren)

Nu är det inte vidare troligt att det beror på tabletterna, men det är å andra sidan inte uteslutet och det känns väldigt olustigt att testa… Har vi tur så räcker det med att hon låter bli att plocka blommor på våren och försommaren i fortsättningen.


Själv mådde jag inget vidare igår. Ont i huvet och snurrig, nästan febrig. Frös och svettades om vartannat och jag hoppas verkligen att det inte är nya sjukor på gång, för nu har vi haft vårt klart för ett tag, tycker man. Idag mår jag lite bättre men är jättetrött. Det kan ju för all del vara en reaktion på allt som hänt och händer just nu.

Sandra ska till tandläkaren i eftermiddag, men det vet hon inget om än. I övrigt får det bli en lugn torsdag och imorrn satsar vi på skolan igen.


Ha det fint!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Bellan sa...

Inte är det konstigt om du får en reaktion på allt som händer runt dig, men hoppas det går snabbt över så du får vara pigg!

Här är det också allergi på g, jag hade väl också hoppats på att det skulle ha vuxit bort men i morse var det en trött kille som åkte till skolan.

Jag önskar er en fin dag och håller tummarna för att tandläkarbesöket går bra och att ni slipper utbrott sen.

Kram, kram ♥
// Bellan

Annika N sa...

Fina blommor och fina bilder :-)

Ha en skön torsdag och helg !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Ja nu far det ju pollen överallt, har en kille på jobbet som har det lite jobbigt med det med..

Hoppas det går bra hos tandläkaren och att du kryar på dig..

Kram Mia

Tina sa...

Förstår om du är sliten efter alla turer ni haft. Tandläkaren för vår tjej är en plåga, som tur är har hennes tänder varit bra än och sluppit laga. Bävar för det... Hoppas det går bra för Sandra idag. Kramar Tina

Maritha sa...

Självklart är du sliten men kanske du också fått lite allergi?

Hoppas en vilodag får Sandra piggare och att det går fint hos tandläkaren :o))

Kram Maritha