tisdag 8 maj 2012

Slappa slappa

Här är det ledigt och en hel del slappa-tid. Göran ska jobba idag och jag ska njuta av ingenting och Spotify mest hela dan. Inte en enda tid att passa! Det ni :)


Igår var det samtal på korttids och en hel massa positivt runt Sandra som trivs med livet överallt just nu och utvecklas massor.

På kvällen njöt vi Spotify en stund innan vi sjönk vi ner i tv-soffan tillammans med Tre Kronor och Danmark. Jag missade ju dom första matcherna eftersom jag sjukade istället och den här var väl inte jättespännande, men kul med hockey är det ju hursomhelst. Eller, jag är väl ingen hockey-fantast precis, men gillar när det är Tre Kronor, VM eller OS.


Jahopp, så mycket mer har jag inte att berätta för nu, men det beror på att vi inte gör nåt och det är ju bara skönt så så får det bli helt enkelt. Det är bara att njuta så länge det varar, liksom.

Ha det fint!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Maritha sa...

Så skönt att det inte behöver vara så mycket annat än slappa när du är ledig, du har ju andra dagar när det är fullt upp så :o)) Njut vidare gumman <3

Kram Maritha

agneta sa...

Vad härligt att allt fungerar så bra kring/med Sandra! Skönt för dig med en "bara vara-dag", det är du verkligen värd <3 Ha det riktigt gott <3 Kram Agneta

Bellan sa...

Vad roligt att läsa att Sandra gör framsteg! Ni har verkligen fått det bra runt henne efter alla år.

Passa på att njuta idag! Det låter väldigt förnuftigt att inte ha nånting på schemat, en sån dag behöver du.

Kramar om dig Nina ♥ Så skönt att du mår bättre igen!
//Bellan

Annelie L sa...

Du låter glad idag, så skönt att din sjuka har vänt och att du har tid att bara få vara och slappa hur mycket du vill. Då kan du ligga där i soffan med hög musik i öronen och njuta av Sandras framsteg och din helt och hållna egna tid <3 Det är du minsann inte bortskämd med .
Kram du fina.
Annelie

Photo by Maria sa...

Härligt med en vilodag, hoppas du kunnat ta det lugnt och njutit..

Kram Mia