torsdag 24 maj 2012

Kattskrälle

När vi kom upp igår morse såg det ut så här…


Så efter frukost och ”egentid vid datorn” var det bara att sätta igång med den där städningen som ändå skulle göras, men blev gjord lite fortare än planerat ;)

Så klockan nio var allt klart och bara slappa kvar. Förutom lite vanlig förberedelse innan Sandra kom hem sen, vid halv fyra.

Ja, och det där telefonsamtalet som jag sköt upp till ”en annan dag” förstås. Idag, kanske? Eller nästa vecka?

Men Sune är väl rent hopplös! Jag trodde katter lugnade sig med åren, men han blir liksom värre istället!! Nyfiken och ska vara överallt och rota. Blommorna gräver han i, skinnsoffan har han börjat klösa på!!! gardinerna klättrar han i och nu går det inte att ha myggnätsfönstren i utan att han drar loss tätningslisterna. Lite mycket katt här ibland kan jag tycka!

Ja, jag veeet! Att låta honom bli utekatt skulle hjälpa. Men det kommer inte att ske, av flera orsaker. Så vi får väl stå ut med att han liksom tror att han är herre i huset ;)

Oskyldig som en katt

Nåja, när Sandra kom hem var hon trött, men lugn och glad. Hela eftermiddagen och kvällen gick bra och hon fick prova ett par nya byxor och en tröja som jag sen märkte åt henne till idag.

Resten av kläderna får hon prova när hon har mer ork, men glad blev hon och längtade genast till att få visa upp det nya i skolan :)

Jag tror minsann hon längtade inatt med, för inatt var det oroligt och jag var tvungen att gå in till henne en stund. Jag vet inte när hon somnade om så vi får väl se hur dagen blir här.

Må så gott!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Inte vull du vara utan din bus-Sune heller! Ha en fin dag! Kram <3 /Birgitta

Tina sa...

Dom är för härliga dom små djuren ! Min hund blir 8 år i höst men tror ibland att han är valp än !! Men oj vad tomt det är utan djur så visst är det värt extra jobbet ! Men vissa stunder kan man undra ;) ! Kul att Sandra uppskattar nya kläder! Här har det blivit bättre och tösen blev glad för de vi köpt på semestern och hade nya tröjan dan efter, det är så roligt ! Var rädd om dig, kram Tina

Photo by Maria sa...

Ja så är det ju nog, att han blir lugnare om han vore utekatt.. Pelle var ju inne hos mormor i tre år och blev bara vildare och vildare, till hon gav upp och vi fick ta hand om honom.. Nu är han en superlugn katt som springer ute och jagar..

Klart Sandra ville visa sina nya kläder =)

Ha nu en fin dag och hoppas att Sandra är pigg idag..

Kram Mia

Annelie L sa...

Visst skulle han bli lugnare om han fick vara ute och busa...självklart, men som sagt det är ju inte alltid det är så att det bästa fungerar, då får det bli det näst bästa.Han får ju vara ute i sele i bland ;) Du får väl motionera med honom ordentligt
då, leka att du är en liten mus och låta honom jaga dig...eller nåt.
Vilken min han har fått till på bilden, det syns verkligen att han vill vara Herre i sitt eget hus.
Hoppas Sandra fick en bra dag, trots dålig sömn.
Kramar om <3