onsdag 9 februari 2011

Sune-bulan

Ja, katten, alltså. Nu är allt i sin ordning och han är hemma igen :)


Vi åkte ju och hämtade honom i måndags och eftersom det är en bra bit att åka, och vi hade lite mer tid nu än när vi lämnade honom, så tog vi husbilen och stannade hos goda vänner över natten. Hur mysigt som helst!

När vi kom hem igår eftermiddag så verkade Sune nöjd, trots att han har haft det jättebra och blivit ordentligt ompysslad i fyra veckor. Här hemma nosade han runt överallt och följde oss i hasorna mest hela kvällen :) Gott att ha honom hemma igen!

Sandra vet att vi har hämtat honom och att han är hemma när hon kommer från skolan idag. Hoppas hon har haft det bra både där och på korttids. Längtade gjorde hon ju iallafall. Det är såå skönt att vardagen är igång nu, tycker vi alla!


Igår kväll njöt vi av lugn och ro i tv-soffan. Hemma, vardag, korttids och allt som vanligt igen. Skönt som attan, faktiskt :) Och så mycket mer har jag ju inte att skriva om nu heller. Idag blir det väl till att åka och handla en sväng innan Sandra kommer, gissar jag.

Ha det så bra, och stort tack alla goa läsare som kikar in här, och extra stort tack för dom fina kommentarerna jag får av er!


♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att ha Sune hemma igen, man kan undra vad han tänker om att byta hem så där ;-)
Ja, vardag är bäst även om det är både kul och skönt med miljöombyte. Vi hoppas väl att Sandra strålade som den sol hon brukar vara när hon kom hem.
VIlken fin bild på dig :-)
Kram kram och ha en fin dag
Lena

Photo by Maria sa...

Mysigt att ha Sune hemma igen och det tycker nog han med.. Och kan gissa att Sandra blir glad at se honom idag när hon kommer hem..

Ha nu en bra dag..
Kram Mia

Annelie L sa...

Så skönt för er med lite ledig tid och att ni verkligen njuter av det. Jag kan tänka mig att Sune är glad över att vara hemma igen hos sin "riktiga" familj. Borta bra men hemma bäst, det gäller nog för katter också, skulle jag tro. Vilken fin bild på dig, så somrig och fin du ser ut. Ha nu en riktigt skön onsdag, så ni är utvilade och på gott humör när Sandra kommer hem från skolan.
Kram till er alla.

Unknown sa...

Ja är Sunde hemma så blir det nog en glad tjej som kommer hem i eftermiddag! :)

Vardag är bäst, så är det. Men ibland önskar man att helgerna var bara liiite längre.

Ha en skön dag. Kramar om!

Patricia sa...

Klart Sune gillar att komma hem .. borta bra men hemma bäst gäller säkerligen även för honom .. =)

Skönt med en liten tripp till era vänner, en bra uppladdning efter semestern och sen bara slappa hemma, det var nog vad ni behövde .. =)

Ha en fortsatt skön dag!!
Kram Patricia

Britt-Marie sa...

Hemma är alltid bäst även för djur. Fortsatt ha en skön dag och tack för tisdagskramen...skickar dig en onsdagskram!!

mamma zoffe sa...

Härligt att läsa om er resa.. så mysigt ni verkar att haft det.. superbra det där med att lämna lappar till folk som råkar bevittna en obekväm situation..ska jag nog göra iordning..

Och detta vackra hav..lyllos er som fått njutit av det så länge!
Nu lär ni ha många fina minnen att tänka tillbaka till :-)

Stor kramis

Maritha sa...

Skönt att ni känt er trygga med den som skött om Sune när ni var bort men jag kan tänka att han trivs att vara ehmma nu.
Sandra blir nog jätteglad att komma hem och se honom ockkså.
Så skönt med en lugn Tv kväll efter allt ni gjort!

Kramen Maritha

Bellan sa...

Söta Sune är tillbaka igen, kul att se honom! Hoppas Sandra blev glad att se honom sen när hon kom hem.

Kram, kram!
//Bellan