onsdag 19 juli 2017

En liten rapport från mig

Sandra har ju förstås blivit väldigt stressad av att folk har försvunnit lite för mycket på sistone. Jag brukar säga att hon klarar sånt om det aldrig händer. Dvs om grunden är stabil, och hon litar på folk, så klarar hon enstaka händelser av förändring bra. Att nån blir sjuk går ju t.ex. inte att göra nåt åt. Men litar hon på folk så kan hon hantera det.

För Sandras del spelar ju orsaken till att folk försvinner inte någon roll. Hon förstår ju inte sånt. Oavsett om nån får ett annat jobb eller måste lämna jobbet för att dom är olämpliga, så är det samma förlust för Sandra. Varje gång. Det olyckliga nu är att ingen som har slutat har gett Sandra ett bra avslut. Så i hennes värld har dom bara försvunnit, och hon slutar aldrig hoppas att dom ska komma tillbaks.

Resultatet av det har nu blivit att hon blir rädd att folk ska försvinna hela tiden. Så fort nån blir sjuk eller ska vara ledig så vet hon ju inte om dom kommer tillbaks igen. Det räcker med att tiderna inte är regelbundna för att skapa oro och stress hos henne.

Så vi lägger allt på is en period, för hon klarar inte fler som kommer och går just nu. Då kommer hon krascha helt. Vi måste låta henne vila från den typen av oro så gott vi kan ett tag.

Sen har vi andra planeringar att ta itu med, men det berättar jag när vi vet mer framöver. Vi tror att det kommer bli bra tillslut, och jag kommer nog vilja fortsätta blogga. Jag behöver bloggen och får jag bara lite distans till saker jag inte kan skriva om så kommer nog skrivkrampen att släppa ska ni se.


Tack till er som väntar.

.

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Kramar om ❤️

Anonym sa...

Har saknat dina inlägg redan, hoppas att din lust att skriva redan har kommit tillbaka! Jag har skrivit tidigare och tackat för bra tips från dig som jag har använt i mitt arbete på daglig verksamhet! Vad tråkigt att det finns personal som har försvunnit och dessutom inte förstår hur viktigt det är att avsluta på rätt sätt. Lycka till med allt spännande som händer!

Bellan sa...

❤️