fredag 7 juli 2017

Solskenstavla och helgvila

Det blev ingen prommis igår. Ändrade tider gjorde ändrad planering och damen var lite otålig. Hon har tjatat om biltur i flera dagar, så hon fick sin vilja igenom och jag hämtade paketet på vägen. Återigen, stort tack Kim!

Det märks ju en trötthet hos Sandra, även pigga dagar, och igår var hon lite tröttare igen. Då är det bäst att ligga lite lågt och inte ställa onödiga krav, så hon hinner återhämta sig lite. Att åka bil ger energi, om hon bara inte är för trött för att ta sig till och från bilen. Det gick bra, även fast det var ostadigt att gå.

På eftermiddagen ville Sandra äntligen måla lite. Det var flera dagar sen jag förberedde färgerna och hade hon inte velat måla den här veckan så hade jag fått slänga dom, eftersom dom inte håller så länge.


Det blev ”Bolibompa-trädgården” med både drake och drakens vänner, och i drakens trädgård är det alltid sol, så den fick också vara med 😎

Idag kommer ännu en ny bekantskap och sen behöver vi nog helg, både Sandra och jag. Jag önskar även er som kikar in här en skön helg.

.

Inga kommentarer: