torsdag 6 juli 2017

Saknad egentid

Det senaste årets mående har gett mig fem kg plus. Förutom dom 15 plus jag redan hade då… Det har varit ett skit-år, men nu börjar jag komma ikapp mig igen. Även om jag blir fortare trött och stressad, och jobbar typ dygnet runt fortfarande, så har jag fått tillbaks lite energi och glädje. Man kan ju inte vara på topp jämt och tack till alla som har stått, och står ut.

Nu hoppas vi slippa fler motgångar som tar energi, så blir det nog bra tillslut. När vi får lite mer bemanning så kan ju jag vara lite ledig och börja ta hand om mig själv igen. Kanske det kan bli en hund som motionssällskap framöver, rent av… Det skulle jag verkligen behöva, på fler sätt än som motionssällskap (inte minst för Sandras skull, faktiskt).


Nåja, nog om det. Igår var damen pigg och glad igen så hon busade och skrattade. Vi gick ut och blåste såpbubblor efter maten och det älskar hon, så vi satt ute tills det började blåsa kallt.

Idag blir det nog en promenad, för jag har fått paket som ska hämtas (Stort tack Kim, det är dockan/högtalarna som har kommit fram ordentligt). Sandra kommer få lyssna på musik via min mobil tills vidare, men eftersom jag behöver den själv ibland så får vi begränsa det lite. Som tur är så har hon sina cd-skivor också. Till er som inte följt bloggen så gick Sandras docka, och padda nämligen sönder häromveckan.

Ja det var väl allt för nu. Jag hinner inte förbereda några inlägg om dagarna för tillfället, så det blir inga långa utlägg, men jag har inte alltid så mycket att berätta hursomhelst.

Förresten, här är ett nytt jobb jag har gjort. ”Vilken ska bort” Jag har gjort ett par av varje, men med olika bilder som ska bort och på lite olika platser, för att inte Sandra ska memorera dom utantill.


Må finemang.

.

1 kommentar:

Sara sa...

Tack för en fin blogg. Jobbar som föreståndare i ett privat lss boende och det är så givande att få detaljerade funferingar kring hur ni jobbar och tänker.

Angående din oro kring sandras ekonomi så kan jag tipsa om att söka fonder. Finns en uppsjö att se över. Inget just nu att lägga tid och kraft på men framöver kanske? Är ju något god man oftast ansvarar för så det inte hamnar på assistenterna.