fredag 14 juli 2017

Uppehåll

Tack till Annette för kommentaren och tipset om att be om en IP till Sandra. Vi har ju försökt få till en sån tidigare, och den här kommunen gör, som bekant, precis allt för att komma undan allt ansvar, så vi har inte lyckats få en IP. Vi har lagt det åt sidan, för vi orkar inte sitta på fler möten som inte leder nånvart, och där det är vi själva som måste ha all kunskap och se till att saker går rätt till. Jag orkar helt enkelt inte sätta mig in i hur jag ska skriva en IP, eftersom dom handläggare vi haft inte har vetat hur dom ska göra. Eller åtminstone inte har gjort nån korrekt IP. Deras chef (som jag tror har slutat nu) försökte få oss att tro att Sandra inte ens har rätt till en IP, eftersom hon inte kan delta själv.

Dom gör ingenting riktigt i den här kommunen och jag är rejält trött på maktmissbrukare! Det verkar faktiskt som om Sandra inte ens kan få sina särskilda anpassningar i en särskild anpassad bostad utan att först godkänna bostaden utan anpassningarna, och därmed riskera att anpassningarna inte blir beviljade. Och då stå med en hyra till kommunen, med uppsägningstid på 2-3 månader på en bostad som hon inte kan bo i. Så kom kommunen undan igen.


För övrigt har det hänt andra saker som jag inte kan skriva om så jag kommer troligtvis göra ett blogguppehåll. Eventuellt slutar jag att blogga, men det får tiden utvisa. Jag har ett behov av att ventilera saker, men just nu händer det så mycket som jag inte kan skriva om. Det ligger liksom i vägen och jag får inte till nåt annat heller. Jag har försökt att skriva om det som jag vill att den här bloggen ska handla om – Vårt liv ur en positiv synvinkel, problem och lösningar, det stora i det lilla. Men det går inte att skriva från hjärtat när det finns saker som ligger och skaver. Därför börjar jag med ett uppehåll nu, så får vi se vad som händer framöver. Om saker börjar fungera nån gång, så kanske jag kan skriva igen.

Tack till alla som följt mig!.

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Saknar och älskar ❤️

susanne sa...

Tack för allt du delat med dig av. Jag hoppas ändå på fortsättning även om det dröjer länge dit. \Susanne

Anonym sa...

Det var synd,det är en bra blogg.Kommer titta in och vänta på fortsättningen och håller tummar under tiden.
Hoppas allt löser sig!
Annette