torsdag 9 juni 2016

Trött

Det var inte nån vidare jobbsugen tjej på jobbet igår. Sandra var väldigt trött och då gäller det att sänka alla krav som går att sänka. Eller helst ta bort dom helt. Det är ju assistenterna proffs på, och därför funkade dagen hyfsat ändå. Att Sandra är trött är inte konstigt efter alla förändringar som varit under dom senaste två veckorna. Då är det konstigare att hon inte har däckat helt, faktiskt, men det beror ju säkert på att assistenterna anpassar så bra.

Natten med extern assistent gick bra den här gången också, men kvällsproceduren var jobbig för Sandra då hon blev för trött för sig själv och inte ens orkade sova. Det tog ett tag innan hon kom till ro, men tillslut somnade hon iallafall.

Idag hade vi ett frissabesök på schemat och det kändes ju akut eftersom vi sköt upp det sist, och hårspännet stör Sandra varje dag. Men nu är hon fin i håret och utan hårspänne igen. Tack till världens bästa frissa för så fin anpassning och samlat material som vi fick med oss hem.

Sandra har varit lite piggare idag, och orkade göra några jobb på eftermiddagen. Här är hon i full färd med att para ihop en massa clowner som hon har hjälpt till att måla för ett tag sen.


Dagen och kvällen har gått bra och jag tror hon redan har somnat, för trött är hon fortfarande. Men nu har hon helg och vi har inga större planer planerade. Det blir till att ta det lite lugnt och få tillbaks orken till kommande vecka. Nu är det ju inte längre några yttre påverkningar som tröttar ut för mycket, så hon är nog snart sig själv igen, gissar jag.

Jag önskar alla en fin helg!

.

Inga kommentarer: