onsdag 8 juni 2016

Reaktion

Vi har ju väntat oss en reaktion från Sandra efter alla förändringar vi har gjort på sistone. Så ingen blev förvånad när hon vaknade gråblek igår. Göran ringde och meddelade läget och jag bestämde mig för att avsluta min ledighet ett dygn tidigare.


Men jag hann njuta ändå :) Det var fantastiskt väder så det blev t.o.m. frukost i solen innan Göran ringde. Sen är jag ju lite ovan att göra ingenting, och blir väldigt fort rastlös. Så det var inte hela världen att åka hem och hjälpa till lite.

Nu var det ju dubbelbemanning utan mig hela dagen och halva kvällen, så dom klarade sig fint. Men om Sandra blivit kräk-sjuk så hade det blivit jobbigt när Göran blev själv under natten och då hade jag nog inte haft ro att sova borta ändå.

Men Sandra blev inte så dålig utan behövde bara en vilodag. Det blev mycket klippa i kataloger för assistenterna och frampå kvällen fick vi lösa av varandra lite mellan varven för att slippa utbrott. Sandra var så trött att hon inte ens orkade sätta upp sitt schema för idag.

Natten har dock varit lugn, och nu har hon påbörjat en sovmorgon. Vi får väl se hur länge den varar, men vi har inga tider att passa. Vi kommer inte ha några krävande aktiviteter idag, utan det räcker gott med att en assistent fortsätter skolas in på kväll och natt. Imorgon ska dessutom Sandra till frissan, och eftersom vi var tvungna att ställa in det sist, p.g.a. tröttheten, så är det lite akut nu.


Jag önskar er en fortsatt skön vecka!

.

1 kommentar:

Polär Marielle sa...

Hej!
Det var verkligen längesen jag tittade in här. Men alltid så himla bra läsning. Jag ska läsa vidare och skickar en stor varm kram!