tisdag 7 april 2015

Vardagsledigt

Igår kom äntligen vardagen för Sandra, men det är idag hon har längtat efter hela helgen. För idag kommer hennes assistenter och hämtar henne på korttids, och vidare till dv, sen till korttids igen. Hela dagen utan morsan ;)

Hoppas längtan inte hann bli för stor, så hon hann däcka bara. Det är risken när hon längtar för länge. Men det lär visa sig. Det gick iallafall bra att lämna henne på korttids igår morse, även om hon var lite skör och stördes av kyrk-klockorna som spelade precis när vi kom fram.

Bästa korttidspersonalen kom och viskade i mitt öra, om jag hade packat ner Sandras medicin (mot magen) som hon annars brukar få på dv innan dagen där är slut. Nej, det hade jag ju glömt helt, förstås. Vilken tur att andra tänker åt den här virriga morsan! Det var bara att hasta hem och hämta på direkten. En extra biltur gör ju inget alls när man njuter av Spotify och ensamheten bakom ratten :)


För övrigt njuter vi av ledigheten här, även om jag har lite svårt att koppla bort en viss oro över vad en viss chef tänker förstöra för oss. Men, jag har en plan och de gör att jag kan tänka på lite annat också. Problemen som chefen själv hittar på har jag sagt åt henne att lösa, så det blir ju spännande…

Idag har vi inget bestämt, jag antar att det blir småpyssel med sånt som ligger efter här hemma. Det finns ju en del att ta av, kan man säga. Det blir gärna så när man inte är ledig så mycket, eftersom vi måste passa på med allt när Sandra inte är hemma. Men nu börjar det ju ordna sig igen, så vi betar väl av ”att-göra-listan” lite då och då mellan kafferaster och Spotify-njutning.

Jag önskar er en fin dag!

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Ta rast och vila o njut ofta, det är du i större behov av en ett städat hus.... Kram finaste Nina.