fredag 10 april 2015

Stormiga möten och andra utbrott

Tack för alla tankar under gårdagens möte. Jag antar att det gick ganska bra, faktiskt. Ja, det vi ville få fram och dom lösningar som var viktiga gick bra. Mindre bra gick mitt försök till att hålla mig lugn och saklig… Alltså, jag försöker verkligen, men lyckas inte alls. Tyvärr, för att ha taggarna utåt när man ska komma fram till lösningar är verkligen inte att föredra. Tack till bästa assistansbolaget som var med och fick mig lite lugnare när jag glömde att lyssna. Och tack för bra ”håll-dig-lugn-råd” av en vän, även om jag inte lyckades följa dom.

Men i övrigt så känns det bra så här långt. Vi kom överens om det som vi var oense om innan mötet, även om inte allt är löst än. Utrymmet, och bordet, är kvar tills en annan lösning som fungerar är hittad, och den lösningen är det cheferna som tar hand om. Så nu släpper vi det orosmomentet och jobbar vidare med samma glädje som vi kände innan mailet på Skärtorsdagen.


Sandra hade varit skör under gårdagen, så assistenterna fick kämpa lite extra för att få henne lugn. Undrar vem hon har fått sitt temperament ifrån? ;) Men det känns så fantastiskt bra att Sandra har sina fina assistenter som är så duktiga. Trots att allt är nytt och det tar sin tid att hitta rätt i alla nyheter, så fungerar det otroligt bra alltihop. Och det är så roligt!

Arbetsglädje och trivsel på jobbet är minst lika viktigt som att det ska funka med Sandra. Och det funkar t.o.m. att morsan är med och jobbar. Vi trivs jättebra ihop, och det känns lite vemodigt att jag inte kommer behövas där så småningom. Men det är så klart positivt, och jag är väldigt tacksam över att ha såna känslor :)


Kvällen funkade ganska bra. Sandra var så glad och nöjd, och ville räkna dagarna till nästa torsdag då det är gympa igen :) Men tröttheten låg på lur och längtan övergick i tårar innan hon kom till ro inför natten. Sandras favvo-dagar är tisdagar och torsdagar, dom dagar då jag inte jobbar, och det är ju faktiskt toppen.

Idag är Sandra ledig, eftersom vi inte har dubbelbemanning på fredagar än så länge. Vi tar det lugnt och laddar batterierna inför nästa vecka och jag önskar er en trevlig helg!

.

1 kommentar:

Lena sa...

Förstår att du har svårt att hålla dig lugn. Man blir ju galen på folk som inte begriper...
Kram på er ♡