torsdag 16 april 2015

Får vi vara lite stolta?!

Vi har kommit väldigt långt nu, måste jag säga. Det är så himla roligt när det börjar flyta och vi ser på Sandra att vi gör rätt. Tänk, ingen av oss visste egentligen nånting när vi började och precis allt var nytt för alla. Vi har inte haft nåt att gå efter, mer än dom filmer från Sandras skola som innehåller en del tips på hur man kan jobba, och vad som funkar för henne. Vi får nog känna oss ganska nöjda med vår insats, vi assistenter :)

En ”Flano-tavla” har kommit på plats och vi har börjat fixa med lite bilder till den. Meningen är att det ska bli ett slags tema på den tavlan, som handlar om årstider, månader och väder. Lite hur naturen ser ut under årets gång.


Den ska förstås in i Sandras rum sen, men vi måste få den lite klar först. Det ska bl.a. upp ett träd på den, som går att variera efter årstiderna. Bilderna sitter där tillfälligt nu, och när tavlan börjar användas ska bara dom bilder som är aktuella för dagen/månaden/årstiden sitta uppe.

Vi passar på att fixa lite när det blir tid över ibland, och här är jag igång att göra en sol, medan den andra assistenten är inne hos Sandra. Jag tänkte, när jag låg där på golvet, att ett besök av chefen hade varit lämpligt. Hon som tycker att vi inte behöver nåt utrymme att vara på…


Dessutom står Sandras mat-bricka på golvet också, eftersom vi inte kan diska förrän den andra personen är klar i köket. Liiite trångt är det, och jag undrar hur cheferna tänker lösa problemet om vi inte får ha kvar utrymmet. Men det är ju deras bekymmer, för vi har inga problem med att jobba vidare med vår lösning.

Idag är jag ledig och har lite ärenden att göra. Sandra ska på gympa med sina assistenter, och det är den bästa dagen på hela veckan, om ni frågar Sandra :) Efter dv-dagens slut har vi assistenter ett veckomöte i vår källare medan Göran tar över assisterandet en stund.

Om han hinner tillbaks från sina ärenden, förstås. Annars får assistenterna möta själva och jag assistera. Det går ju det med. Göran ska besiktiga husbilen, och det blir ju ”spännande”… Vi hoppas att den går igenom, för det har uppstått tillräckliga problem med den ändå, så om Göran hinner få ordning på den innan semestern återstår att se. Men det blir som det blir. Det är inte långtråkigt i den här familjen iallafall ;)

Jag önskar er en fin dag!

.

1 kommentar:

Lena sa...

Ja det tycker jag absolut ni ska vara. Stolta!! Jag tycker ni är fantastiska som får till så mycket bra saker.
Sen tycker jag du ska skriva ut den där bilden och ta med på nästa möte och fråga var ni ska pyssla med allt ni gör om ni inte får behålla utrymmet. Ja, om det nu skulle ifrågasättas.
Kram kram och hoppas husbilen går igenom besiktningen.