måndag 20 april 2015

Stretar vidare

Det som gjorde att min sista luft försvann i fredags var ett nytt avslag som kom i brevlådan. Eller, egentligen var det ett förslag till avslag, men det är ju i praktiken samma sak. Lite mer tid att påverka det bara, och jag lever på hoppet. Det gäller ansökningen om utökat korttids under sommaren. Ett avslag på det innebär att vi inte kan utnyttja det som är beviljat heller, eftersom Sandra inte får vara kvar under dagtid.

I fredags hade vi en extra tuff ledig dag här hemma, då Sandra bara längtar till vardagen och mest gråter och skriker när hon är ledig. Så vi undrade lite hur vi skulle fixa fem veckor på raken i sommar. Hur Sandra ska hålla ihop, och hur vi ska orka.

Helgen fortsatte skör, med låsningar titt som tätt, men lite lugnare än fredagen iallafall. Idag är det vardag igen, och Sandra är nöjd och tillfreds med livet. Håhåjaja, dessa anpassningar som inga ”förståsigpåare” förstår sig på när dom sitter och beslutar.

På eftermiddagen idag ska vi till dv, som vi brukar på måndagar, och efter det ska Sandra till korttids. När hon är lämnad ska jag tillbaks till dv där vi har planeringsmöte. Av nån anledning har chefen bjudit in sig själv, vilket ger mig lite dåliga vibbar. Men vi får försöka fokusera på planering, för nåt annat tjafsande kommer vi inte ha tid med.


-Imorgon är jag ledig hela dagen och bästa ass.bolaget ska hjälpa oss att överklaga avslaget om korttids i sommar. Ja, eller försöka förhindra att avslaget genomförs, först och främst.

-En fin vän skrev ett blogginlägg häromdagen, som gav mig extra energi.

-Annette gav tips om ett liknande ”boende-fall” som vi står inför, och som beviljades efter överklagan. Det gav hopp om framtiden.

Så nu känner jag mig snart på banan igen. Med möjligheterna kommer orken.
Jättestort tack för allt stöd! ♥

.

2 kommentarer:

Lena sa...

Hoppas att mötet gick bra och att du inte nöp chefen i armen av ilska. Hur mycket dumhet får det plats i en och samma människa?
Nu får de väl ändå ge sig med avslag och annat dumt i kommunerna? Fast tyvärr dras det ju in på precis allting nuförtiden. Man ska ha tillgång till kryptonit för att orka vara förälder till barn i behov.
Kram på dig ♡♡♡
Saknar!!

Lena sa...

Skickar in ett gäng kramar ♡♡♡
Hur är det med er? Oroväckande tyst här!!