fredag 13 april 2018

Spännande tider


Det är mycket på G nu, och det känns så fantastiskt skönt, och spännande, att vara igång igen. Vi har ett assistansbolag som förstår vikten av handledning och individuellt stöd, utifrån Sandras behov. Det känns så otroligt bra. Dom förstår också att jag inte riktigt orkar vara på topp, och den förståelsen gör ju att jag får mer energi att faktiskt orka.


Vi hade möte igår och det kommer bli ännu ett möte inom kort, eftersom vi inte hann prata om allt, och olika personer har olika ansvarsområden. Kommande vecka börjar även en ordentlig ADL-bedömning på Sandra, som kommer ta den tid som krävs för att få sig en riktig bild av henne. Alltså inte ett litet samtal med nån från kommunen som tror sig förstå vad det handlar om bara för att Sandra upprepar ledande frågor…

Vidare ska vi få handledning utefter Sandras behov och dom svårigheter vi står inför just nu. Vi ska få lära oss mer om son-rise och det ska bli jättekul. Jag tror nämligen att son-rise är rätt väg att gå med Sandra, även fast jag inte känner till så mycket om det än. Hur det kommer läggas upp beror på behoven och vad vi kommer fram till längs vägen. Helt enkelt toppenbra!

Vi kommer troligtvis att gå på en föreläsning om tydliggörande pedagogik, som också är en viktig bit att få in i Sandras vardag.

Förutom det stöd och den handledning som ska sättas in nu, så ska det in en annons inom kort, och vi ska söka fler assistenter, en i taget. Så det blir snabbt fullt i almanackan och inte så många dagar över till annat för tillfället.

Jag ska försöka få till lite uppdateringar här, men det blir nog lite glesare med inläggen ett tag. Tack till er som tålmodigt väntar.

Trevlig helg!
.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Vad gör det om det blir glesare uppdateringar när det är så intressanta och bra saker som ska uppfylla din tid. Tänk va, tänk om det äntligen vänder och det är er tur att glida framåt och få den uppbackning och det stöd ni behöver... Det har varit en lååååång väntan med massor av bakslag, men nog verkar det på det du skriver som om ni är på rätt väg nu.
Glädjekramar ❤️

Bellan sa...

Härligt att det verkar gå framåt för er nu! Det är ju liksom på tiden att ni får lite flyt!

Kramar i massor ❤️