lördag 18 februari 2017

På banan igen

Det hade varit bättre att baka bullar igår, med tanke på humöret som var tillbaks till normalläge igen. Men Sandra bestämde ju bullbakningen redan i onsdags, så det var inte läge att avbryta dom planerna i torsdags.

Gårdagen blev lugn och mysig, med lite lagom pysslande. För ett par veckor sen, eller när det nu var, gjorde vi sockerlags-målningar, och dom tänkte jag att man kunde göra nåt mer av innan dom åker i soporna. Och nej, vi sparar inte på allt, det skulle bli både fullt och dyrt. Vi återskapar det som går att använda igen, och slänger resten. Några minnen är sparade i en pärm, när det har hänt nåt särskilt i utvecklingen.

Sandra tycker om att skapa, och tycker det är fint i stunden, sen är hon inte intresserad längre. Så vi har nya alster i vår ”skapande-hörna” tills det kommer nytt att byta med. Och det gör det ju i stort sett varje vecka.

Nu hade jag gjort streck över hennes sockerlags-tavlor, som hon fick klippa efter i gårdagens skapande. Bra klippövning på köpet.


Sen limmade hon remsorna på ett svart ark, och vips så blev det en ny fin tavla som Sandra var mycket stolt över. ”Jag kan allt i världen” sa hon 😍

Remsorna går att ta bort sen, och göra en ny tavla på baksidan.

I övrigt gjorde vi inte så mycket, utan det blev lite egna val resten av dagen. Sandra pysslade med länkar en stund och ville sen se på film. Det var skönt med en sån dag, faktiskt.

Idag är det lördag och den här veckan har Sandra längtat efter chips-mys med pappa mer än hon brukar, så det blir bra det. Jag passar på att önska er en fin helg.

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Tänk att ha vetskapen att man kan allt i hela världen, vilken lycka ❤ Sandra är duktig på det hon gör och du är fantastisk som kommer på alla idéer, så att hon har, för henne meningsfull sysselsättning. Kramar