tisdag 8 november 2016

Rastlösa måsten

Nog för att det är skönt att inte ha en massa runt sig hela tiden, men fasligt så rastlös jag blir av att bara vara ledig. Hemma finns det ju lite mer att sysselsätta sig med än i husvagnen, men eftersom jag bara blir stressad av att vara hemma när andra jobbar så är det förstås inget alternativ. Då är det nyttigare för hälsan att ha tråkigt.

Men samtidigt finns det ju en hel massa som måste hinnas där hemma. Städa, tvätta, handla, fixa och städa ännu mer. Det gror ju igen när man knappt har tid att dammsuga.

Det verkar som att även Sune kopplar av bättre i husvagnen, för efter en helg då han mest sov och knappt åt eller var på lådan, så blev han sig själv direkt när vi kom till ”vårt andra hem”. Han har ätit som han ska, och busat som han brukar. Det var skönt att se :)

Och idag har jag varit fullt sysselsatt med allt från ”husvagns-sysslor och snöskottning till möte. Och tyvärr en snabb rapport hemifrån om en kräk-sjuk tjej och fullt upp där med, för både assistenter och Göran. Jag hoppas Göran kan åka hit ikväll, för vi behöver liksom koppla av lite mellan varven.

Det är ju första gången vi ”bor” i husvagnen som vi gör nu, året om. Så vi får väl se hur det kommer funka, men lite mysigt är det allt med tända ljus inne och snöfall ute. Hade vi inte haft ett hus att sköta om, och en tomt att skotta, så hade vi haft det väldigt bra på våra ledigheter. En campingtomt är precis lagom att skotta, tycker jag.


Må så gott!

.

Inga kommentarer: