fredag 28 november 2014

Trötta och nöjda

Nu tror jag att jag snart är redo för bloggen igen. Det har varit skönt att tänka på lite annat i några dagar, måste jag säga.

Assistenterna har varit på en 5-dagars kurs i veckan, och då passade vi på att rå om våran tjej lite extra. Det är ju inte bara att åka på semester med henne nu, utan att det isåfall skulle drabba assistenternas arbetstider. Så det passade ju bra att hyra ett pool-hus när dom ändå var upptagna med andra lärdomar.

Eftersom Sandra inte klarar att ha så mycket aktiviteter där andra människor finns, så kan hon inte bada så ofta. Det har vi löst genom att hyra pool-hus lite då och då.


Allt kräver sin planering och livet blir förstås ännu skörare på bortaplan, men vi är trots allt ganska vana att hantera sånt. Så länge glädjen uppväger är det ju värt att bli lite tröttare än vi blir hemma i vardagen. Sandra har varit väldigt skör, med en hel del utbrott och näsblod, men det vi åkte iväg för har gått bra, och det är ju huvudsaken.

Resan dit gick hur bra som helst, och Sandra var på ett strålade humör hela tiden. Det var bara när det blev dags för kvällsrutiner som skörheten visade sig. Det berodde ju förstås både på trötthet, förväntningar och ett annorlunda kvälls-schema. Sen blev det inte många timmars sömn, utan mest en lång längtan till nästa dags bad. Så den dagen blev som den blev, och det höll tyvärr i sig under veckan.

Sandra är van att resa med oss, vilket underlättar betydligt. Allt går ju inte att förutsäga, och rutinerna blir inte riktigt lika som hemma. Självklart blir det mer oro och stress hos damen då, men vi har ganska bra ”res-rutiner” så mellan utbrotten passade vi på att ha det toppen.Göran fyllde jämna år också, och det firade vi för oss själva när Sandra sov.
Förresten somnade födelsedagsbarnet också, men jag drack champagne ;)

Hemresan gick inte riktigt lika bra som ditresan. En trött tjej och ett stort utbrott blev det, men väl hemma funkade kvällen bra.

Filmerna vi lämnade in för ett tag sen var klara, och vi hade tänkt hämta dom när vi har korttids kommande vecka. Men så bestämde vi oss för att ta vägen förbi när vi åkte hem istället. Fast utan att tala om vilket ärende vi hade för Sandra, förstås. Man måste veta att saker funkar innan hon får reda på nånting, men någon kommer att bli väldigt glad imorgon…


Trevlig helg!

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så härligt ni ser ut att ha haft det!
Skönt ändå att vara hemma igen i invanda omgivningar antar jag.
Ha det gott!
Annette