söndag 23 oktober 2011

Tomt

Idag har jag verkligen ingenting att komma med. Inte ens några frågor att svara på… Jag har vänner som har det riktigt tufft just nu och skulle kunna skriva en hel del om hur viktigt det är med anpassning, pedagogik, bemötande, kunskap, förståelse och respekt. Hur det helt kan avgöra om ett barn mår jättebra eller inte ens vill leva.

För att inte tala om hur man som förälder mår när ens barn far illa. Hur man får höra att man måste tänka på sig själv, när man har ett barn som håller på att gå itu alldeles. Och hur lagar tolkas eller inte följs och vilka konsekvenser det ger. Att man glömmer npf när man handikappanpassar och sätter upp ramper. Men jag får liksom inte ihop nåt bra…


Jag önskar er iaf en fin söndag ♥

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Patricia sa...

Usch, man blir så ledsen när man hör om sånt, vet ju hur jobbigt det är när man är mitt i "striden" och inte får något gehör eller förståelse och ens barn inte vill kämpa längre, det kan ta knäcken på vem som helst. Skickar omtanke till dem det berör.

Hoppas ni får en bra dag!
Kram Patricia

jeannette sa...

Hjärte kramar till dig.
Ha en skön söndag du med och vilken härlig bild

agneta sa...

Även om det är "tomt" som du säger Nina, har du något viktigt att komma med! Det gör att man sänder en extra tanke till dem som har det extra jobbigt! Som kämpar och kämpar, trots att de inte får förståelse och ofta "talar för döva öron"! NI (och era barn) är i alla fall fantastiska och jag hoppas verkligen att ni snart får den hjälp ni behöver <3

Styrkekramar Agneta

Anonym sa...

Jaa du Nina, det finns alldeles för mycket som inte fungerar, alldeles för lite förståelse och insikt i ´vad som händer när det som ska vara enligt lagar och paragrafer inte fungerar.
Det finns så mycket man vill förändra, förbättra men hur? Var ska man börja? Vem kommer att lyssna och hur högt ska man skrika för att de ska lyssna, de som sitter med hörselkåporna på?
Jag tänker på en bild av tre apor...en håller för munnen, en för öronen och den tredje håller för ögonen...det känns som om det är så våra politiker fungerar.
Är det verkligen ett sånt samhälle vi vill ha, att man ska vara tvingad att gå till media för att saker och ting ska fungera som det är tänkt?
Det är nåt grundläggande fel i människosynen om det är den vägen man ska behöva gå för att få det att fungera.
Kram på dig, och tom är du aldrig, du är full av värme, kärlek och empati, omtanke. Jag tror att du vill så mycket att du inte hittar de rätta orden.
STOR VARM KRAM
och ha en fin söndag i det vackra vädret

Maritha sa...

Så ledsamt att de ska ha det tungt för att beslut inte efterföljs och människor inte förstår hur det är!

Du är ändå en god vän till många och ger stöttning och råd med dina erfarenheter, hoppas bara dom orkar kämpa som du gjort!

Goaste kramar / Maritha

Bellan sa...

Kram på dig du goa människa ♥

//Bellan