söndag 16 oktober 2011

Lite skört

Igår var det en okay dag och inga stora motgångar, men lite upp och ner i humöret. Berodde ju säkert mest på att det är trist med helg. Helst vill ju Sandra ha vardag och skola varje dag, så helger är hon inte direkt vän med. Det gäller att balansera på en lagom nivå och ha lite lagom med aktivitet mest hela tiden.


Fast lite trötthet var det nog som spökade också för ju närmare kvällen vi kom desto skörare blev det och vid kvällsbadet kom utbrottet.

Men nu har halva helgen gått och om damen mår bra idag, tänkte vi åka till mina föräldrar, Sandra och jag, så då går den här dagen också och sen är det ju vardag igen :)


Ang. datahjälpmedlet… Egentligen är det inte tiden som är värst, även om det är oacceptabelt att det ska ta 1,5 år (eller hur lång tid det kan tänkas ta innan det eventuellt kan bli klart) utan alla turer. Allt tjafsande, väntande, krånglande, köande, letande efter rätt person, vänta lite till, börja om igen osv. osv.

Först bli lovade, sen vänta och vänta och vänta. Så ringa och fråga varför det tar sån tid och då få höra att det är tillbakadraget. Bli förbannad och härja som bara en arg morsa kan, och vänta lite till och lite till, sen få det beviljat på nytt. Vänta, vänta, vänta och så avslag igen! Bli arg en gång till…. Och nu ska det vara klart så nu väntar vi… Igen då…


Ha det fint och må så gott!

♥ Kram ♥

7 kommentarer:

agneta sa...

Det är bedrövligt att ni ska behöva vänta så på Datahjälpmedlet! Men tur för Sandra att hon har en mamma som inte ger sig, för nu hoppas jag att det är "nära"!

Önskar er en bra vistelse hos mormor och morfar!

Kram Agneta

Patricia sa...

Ja du, tålamod och envishet är ju bara förnamnet på vad man behöver för att orka be om ett hjälpmedel och just det där hattandet fram och tillbaks gör en ju vansinnig. Men som sagt, jag håller tummar och tår fortfarande.. =)

Hoppas ni får en bra dag hos dina föräldrar .. och så vips så är det vardag igen .. =D

Må så gott!
Kram Patricia

Bellan sa...

Hoppas ni kunnat komma iväg till dina föräldrar idag. Kan ju vara skönt med ett break i den "tråkiga" vardagen för Sandra och dagen går lite fortare.

Men hur kan de bevilja hjälpmedlet och sen dra tillbaka det?? Fattar inte riktigt.... Bedrövligt är det iaf! Tur att du orkar stå på dig!

Ha en alldeles finfin dag!
Kramar i massor ♥
//Bellan

mariellejohnsson sa...

Hej nu är jag här igen :-) Dags för lite racerläsning, eller nej inte racerläsning men ikappläsning igen. Så bered dig på att det kommer lite kommentarer på diverse ställen i bloggen nu :-)

Storkramen!

mariellejohnsson sa...

Jo förresten, är det en dator eller något speciellt program ni väntar på? Hos oss kan man inte längre få datorer förskrivna utan det gäller bara vissa program som ska utveckla kommunikationen som man kan få förskrivna numer. Men väntetiden är helt otroligt lång även här.... helt sanslöst!

jeannette sa...

Hej vännen
Hoppas du får en skön vecka ;)
Tur att du är som du är, Inte ger dig, Och det känner jag själv det gäller att ligga på så till slut så!!!!kramar i massor

Photo by Maria sa...

I morgon är det skola igen =D Och för er är det helg antar jag..

Ha nu en fin måndag..

Kram Mia