lördag 8 oktober 2011

Hipp hipp hurra

Oj vad det höststormade igår, det var så jag undrade om väggarna skulle hålla… Lite skönt att slippa ut då. Nåt jobb blev det inte, nämligen. Jag var nog lite trött efter jobbdagen fortfarande för jag kände mig hängig igår, men idag är jag pigg igen :)


Vi ska fira Sandras födelsedag, har vi tänkt. Fast hon vet inget om det, utan sover gott. Jag hade ju lite funderingar förut, om vi skulle vara tvungna att berätta vilken dag vi skulle fira henne, eftersom hon frågade och frågade. Men sen lugnade det sig, och hon sa inte så mycket mer, så vi har ju inte behövt säga nåt.

Det är ju det bästa, om vi kan hålla det hemligt in i det längsta, för då blir dagen bättre, med en utvilad Sandra. Det blir lite fikabesök också, av ett par släktingar, dagen till ära. Nu var det meningen på em, men vi ändrade det till fm istället och är glada att dom kunde komma alls för dom hade annat för sig sen.


Vi brukar ju inte kalasa så mycket på födelsedagarna, eftersom Sandra inte fixar en massa folk och festande. Men lite vanligt fika kan ju gå rätt bra, om det inte blir för många och för länge. Så vi brukar inte bjuda hit några, eftersom vi bara kan bjuda en eller två vuxna, mer orkar inte Sandra, även om hon gärna vill.

Och det är väl lite så, tycker andra då, tror jag, att ska man bjuda så ska man inte välja två utan då ska alla vara välkomna. Kanske är det därför vi inte är så viktiga för vår lilla släkt längre? För att vi inte kan bjuda hit alla på en gång, eller för att vi inte kan ta hänsyn till några andra än Sandra?


Nåja, det var ett sidospår. Hon fyller ju inte år idag, precis, utan på tisdag, men vi firar alltid när det passar Sandra bäst och det är väldigt sällan på rätt dag. Så på tisdag är det en helt vanligt skola- och korttidsdag för damen.


Göran var iväg till tandläkaren igår igen, och nu hittade dom rätt tand också! Så den där visdomstanden han opererade bort delar av, var inte problemet… Fast hade väl blivit eftersom den var trasig, så den behövde väl kanske bort tids nog ändå, gissar vi. Nu är det iaf en rotfyllning som inte är okay, så det blir fler besök innan det är klart.

När Sandra kom hem var hon glad och lite trött. Hon hann inte kliva ur taxin förrän hon började fråga om måndag och skola, så räknade hon dagarna om och om igen. Ja, det är ju skönt att hon trivs i skolan… :)


Aspiggan tyckte att jag hade skrivit så lite om min jobbardag, och ja… så får det bli. Jag kan inte skriva så mycket om det eftersom jag har tystnadsplikt. Så jag skriver hellre för lite än för mycket. Ni får helt enkelt nöja er med att jag tycker det är jättekul att komma ut och jobba :)

Aspiggan undrar också hur Sandra har tagit beskedet att hästen är sjuk. Hon vet ju inte hur allvarligt det är utan tror att det är tillfälligt än så länge. Vi får väl se hur det utvecklar sig, och om det finns någon lösning, eller vad alternativet blir, innan vi berättar det för henne.


Nu börjar det snart bli dags att göra frukostbrickan och plocka fram paket här. Jag önskar er alla en fin lördag!

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Maritha sa...

Ja må hon leva, ja må hon leva.......försöker få igång sången lite så här på morgonkvisten :-))

Hoppas hon får en fin firardag lilla damen och att ni också får en fin dag!

Kramen Maritha

agneta sa...

Grattis, grattis fina Sandra!<3 Hoppas att dagen blir bra, med många paket att öppna.<3
Ha det gott tillsammans!

Kramar från Agneta

agneta sa...

Ps. Nina glömde nämna att korten på goa Sandra är jättefina! Även fotona längre ner i bloggen tycker jag mycket om! Ds

Annelie L sa...

Hoppas ni får en fin firar dag idag. Ja vad spelar det förr roll vilken dag man firas, det där med datum är inte så noga....
Vilka härliga bilder du har i bloggen, du kan väl nästan gissa vilken jag tycker är finast.
Kram Annelie

Anonym sa...

Härligt med lite födelsedagsfirand. Här är det nytt och omgjort igen ser jag, nästan lite julkänsla ;) Men du kanske sjöng julsånger för Sandra idag, hi hi hi!
Vackra bilder förresten, den sista var verkligen härlig.
Det var ett väldigt frågande på den där Aspiggan du...
Idag ska jag låta bli, utan bvara önska att dagen flyter på bra och att Sandra blir nöjd och glad med sin dag!
Kramar till er, och stackars Göran med tanden!!!

Mamma Z sa...

Vad trist det är när folk inte förmår att förstå..tänker på det där du skriver om er lilla släkt.. Är det någon som vet om din blogg och kan förmå sig förstå lite bättre om de läser i den..hur allt måste vara för at tfunka som bäst för Sandra?

Först när jag sommarpratade i radion om mitt liv med Sam så fick en näsra anhörig till oss en klump i halsen och verkligen FÖRSTOD.. Likaså när jag pratade i TV4..men alla de som inte har den möjligheten? Man skall väl inte behöva vara med i media för att budskapet skall nå fram??
(Å jag får skynda mig med min bok så att fler därute greppar vad vi pratar om...)

Hoppas ni fick en fin födelsedag :-)

Bamsekramen

Photo by Maria sa...

Vilket härligt uppvaknande för Sandra i morse, med sång, chokladbollar och paket =)
Hoppas dagen gått bra..

Ha nu en fin söndag..

Kram Mia

mariellejohnsson sa...

Det där att skriva om sitt jobb eller inte är svårt tycker jag.... Jag skulle ju också så gärna vilja dela med mig, men jag har ju också tystnadsplikt :-( Och så skulle jag vilja läsa om andras jobb, lite tråkigt att inte det går faktiskt...
Men kram ändå och ett grattis i efterskott till Sandra!