fredag 21 oktober 2011

Dagen som försvann

Det blev inget jobb för min del igår, och ute var det jättefint promenadväder, bra va?!! Ja, jättebra, men vi åkte och shoppade istället… Sandra behövde lite nytt, som vi inte har hittat när vi har shoppat i grannorten dom senaste gångerna.


För ett par veckor sen berättade Sandra att hennes tofflor i skolan hade gått sönder, och att hon ville ha nya. Jamen alltså, fattar ni? Hon berättade liksom det! Det är stort!

Så igår hittade vi äntligen ett par nya tofflor i hennes storlek. Nu ville hon ha röda, men vi var ju glada att vi hittade några alls. Och Sandra, som ju älskar allt vad skor heter, blev lika glad för svarta.


Men hon undrade varför dom var svarta och jag sa att vi inte hittade några röda, men att vi hade hittat nåt annat som var rött. Så tog jag fram ett par nya jeans och sen var ju lyckan total, kan man säga :)

Kvällen ägnade jag åt att märka allt, och det tog ju sin tid. Bara nio par trosor känns ju som ett evighetsjobb. Men det ska ju göras och går att kombinera med tv-soffan, så det var ändå ganska snart gjort. Och vips så var dagen slut…


Just ja… Jag har ju mailat om det där datahjälpmedlet igen, och skrev att vi tänkte börja jobba med det nu så vi förväntar oss att ha det senast nästa vecka! Då fick jag till svar att jag skulle kontakta en annan person, så då mailade jag dit och påpekade att vi redan har väntat för länge så nu kommer det ju nästa vecka!

Jodå, då var det plötsligt klart (igen, för det har det ju varit några gånger under årets lopp) och bara hon fick tag på den personen jag mailade först, så skulle dom komma med det sen.

Meh! Jaja, eftersom dom tydligen inte klarar att kommunicera med varandra så mailade jag den första personen igen och skrev att hon kunde ju ta och maila den andra personen nu då, för det var liksom klart… Och då fick jag veta att dom hade pratat med varandra, kors i taket!

Där är vi nu. Jag ger dom ett par dagar för att se om dom kanske kan själva… men senast tisdag mailar jag om jag inte har hört nåt.

Helt otroligt! Jag skulle kolla i bloggen för ett tag sen, och se hur turerna runt det här datahjälpmedlet har varit det senaste dryga året. Ja, vad säger man, jag klickade bakåt i bloggen så datorn hängde sig, hahaha! Men skam den som ger sig!


Inatt har det inte blivit mycket sömn, Sandra sov oroligt och då gör ju jag det med. Men det ska nog gå bra ändå. Vi får väl se om det blir jobb och full rulle, så jag inte hinner känna nån trötthet, eller om det blir prommis och frisk luft, så jag känner mig piggare :)

Ha en härlig fredag och skön helg!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Så mycket fint ni fick köpt till Sandra. Märkningen tar tid, det gör det, men jag har köpt något till Lillkillen, ett vitt band man skriver på med märkpenna och sen stryker på i kläderna, fungerar jätte bra. Har även märkt svärmors kläder med det och det är mjukt och skönt utan att skava någonstans.
Håller tummarna (igen) för att datorn verkligen ska komma under veckan, men helt litar jag väl inte på vad dom säger...det har ju varit några turer vid det här laget.
Kram // Annelie

Maritha sa...

Vilken tur att de röda jeansen blev till belåtenhet för Sandra, snygg ska hon bli :-))

Det finns märkband som man en etikett men ett lite stift, sett på jobbet!

Ja nu håller jag tummarna att de kommer till skott med hjälpmedlet, skämmas ska dom!!!!!

Ha en fin fredagkväll!

Kram Maritha