måndag 3 oktober 2011

Dagarna rullar på

Igår hittade vi lagom balans på dagen och klarade oss utan större utbrott. På förmiddagen fick Sandra (med min hjälp, förstås) fixa korv, potatis och vita bönor. Hon skar och stekte för glatta livet :)


Idag är det korttids och inga planer. Egentligen hade vi tänkt ta en liten tur med husbilen, men Göran mår inget vidare i sin tand och halva huvet, så han var inte så sugen på campinglivet.

Jag är fortfarande rastlös och vill hitta på nåt, samtidigt är det ju faktiskt skönt att inte ha nåt för sig hela tiden. Så det blir nog lite städning och plock med sånt man ligger efter med, och en prommis om vädret känns lockande.


Imorrn har vi att göra hela dan med bil som ska till verkstan och inköp att ordna med för till helgen ska vi fira Sandras födelsedag, har vi tänkt. Om hon är på rätt humör för att fira, förstås. Hon vet ju inget om det än.

Egentligen fyller hon inte år förrän i nästa vecka, men på vardagar finns det inte nån tid och ork över för födelsedagar. Sandra bryr sig ju inte om vad det står i almanackan så här flyttar vi runt dagarna lite ibland, så dom passar humör och rutiner :)


Jahopp, roligare än så blev det ju inte för nu och en massa frågor har jag ju inte fått än ;) så jag avslutar här och önskar er en fin höstdag, helt enkelt. Må så gott!

P.S. Gå gärna in HÄR och lägg en röst på "Livets orättvisor" så kanske ni kan hjälpa min väns dotter upp på första plats :) Tackar och bockar!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Maritha sa...

Egentligen är det väl skönt att det inte hänt så mycket för då har ni det ganska lugnt :-))

Synd att du bor så långt bort annars hade vi kunnat hitta på nåt medans Göran vilar!

Ha en fin dag trots rastlösheten!

Kramen Maritha

Patricia sa...

Skönt när dagarna flyter på med Sandra .. =)

Men va jobbigt för Göran med tanden, usch tandvärk är så himla jobbigt .. hoppas det snart blir ordning på tanden.

Jisses vilka färger på löven!!! Jätteläckert. Jag sa till Nicke i lördags när vi var ute och åkte med hojen, att jag hade velat ha kameran med mig för det var så vacker där ute på landet när vi åkte på slingriga skogsvägar .. men men, får bli en annan gång.. =)

Ha nu sköna lediga dagar och bara var lite .. ; )

Kram Patricia

Annika N sa...

Men stackars Göran :-( håller tummarna på att han snart mår bättre.
Kul med en hjälpreda i köket och det ser ut som hon gillar det :-)

Ha det så skönt vännen !!! Kram Annika

Agneta sa...

Ville bara tala om att det alltid är trevligt att läsa din blogg, med långa eller korta inlägg och alla fina foton! Det behöver inte alltid vara så mycket att skriva om, det vardagliga räcker. Och händer det inte så mycket, vet man att det fungerar rätt så bra hos er och då känns det bra!

Du har förmedlat så mycket genom din blogg, fått mig att tänka efter och bättre förstå både barn/ungdomar och deras fantastiska föräldrar som har det extra jobbigt (men även en massa guldkorn). Hoppas du orkar/vill fortsätta skriva, litet som stort!

Kramar i massor Agneta <3

Bellan sa...

Vad synd att vi inte bor närmare, du hade kunnat tagit en promenad till mig och tagit en fika. Men det blir lite väl långt... Hoppas du fick en fin dag iaf!

Kram, kram ♥
//Bellan