torsdag 3 augusti 2017

Batteriladdning

Jag skriver inte så mycket om vår vardag just nu, utan mer om olika problem och lösningar i största allmänhet. Det beror på att det inte händer så mycket annat i väntan på lösning av vårt största problem. Det som är vårt egentligen enda uppdrag, nämligen att trygga Sandras framtid. Än så länge är allt bara osäkert och oroligt, men förhoppningar och planer finns iaf. Bara några få vänner vet vårt mål än så länge, och så får det vara ett tag till. När vi vet hur det blir berättar jag mer, för just nu hänger alla bollar i luften.

Undertiden försöker vi mest hålla oss flytande, så vardagen är inte så spännande. Varje dags utmaning är att hitta på lagom med sysselsättning för att inte Sandra ska bli uttråkad och utan att vi ska tappa för mycket ork.

Jag har kontaktat några betydelsefulla personer för att Sandra ska få träffa dom, och det blir samtidigt bra utflykter som hon tycker om. Vi är så tacksamma över att det faktiskt finns så fina människor som tycker att det är roligt att träffa Sandra, och som gör den uppoffringen för hennes skull. Stort tack, ni vet vilka ni är och hur mycket det betyder för oss. Mest för Sandra, men jag blir ju också glad när Sandra är glad.

Förutom det så försöker Göran och jag hitta små stunder där vi kan unna varandra lite vila. Eftersom vi inte har någon möjlighet att vårda äktenskapet och göra saker tillsammans, så är det jätteviktigt att vi visar varandra förståelse och ser till att vi åtminstone får vila ibland. Men det är en balansgång mellan vila och extra jobb, för det innebär en hel del planering om nån av oss ska få lite egen tid. Samtidigt skulle vi aldrig orka om vi inte försökte få till det med jämna mellanrum.

Igår träffade jag några mycket kära vänner och det blev batteriladdning i form av massa skratt, trams och en hel del allvarliga samtalsämnen. Vi har alla ungefär lika svårt att komma loss, och om vi dessutom ska lyckas på samma dag så krävs det en hel del trixande och en massa flyt. Så vi ses inte så ofta, tyvärr. Men igår blev det en fin dag att lägga till bland ”må-bra-minnena” Tack för att ni kom!


Må gott, alla som kikar in här.

.

Inga kommentarer: