onsdag 10 december 2014

Tungt

Jag har inte så mycket att komma med för tillfället. Tunga tankar och framtids-oro har tagit över lite för mycket just nu, men bara jag själv kan ändra dom. Ja, tankarna, alltså. Framtiden får vi göra så gott vi kan med, och hoppas att det räcker…

Det blev iallafall en del ärenden gjorda igår, lite fler ”pedagogiska inköp” och lite städning i form av akut dammsugning. En rapport från Sandras håll kom också, om en mycket skör tjej. Vi får väl se hur det hela utvecklar sig.

Imorgon är det planeringsdag på dv och det ska bli intressant. Det går framåt, om än lite för långsamt för att det ska kännas bra. Vårt största hopp ligger ändå på att dubbelassistansen går igenom, så assistenterna hinner med sitt jobb på arbetstid, och kan vara lediga på fritiden… Nästa steg är ju att även vi föräldrar ska hinna vara lite lediga. Även om det är viktigt så ligger det längst ner på prio-listan just nu.

Johannes mamma undrade vart jag har hittat bilderna till materialet jag visade igår. Jag har googlat, sparat, skurit till, skrivit ut, klippt, klistrat och laminerat JJag önskar er en fin dag!

.

1 kommentar:

L8 sa...

Godmorgon Nina! Nu har jag läst ikapp mig lite senaste veckan och som vanligt lär jag mig massor. Du skriver så fantastiskt bra! Hoppas du kan använda detta ännu mer när du får lite "fritid" längre fram. Skulle älska att se dig på en föreläsning! Stor kram från arbetsvännen L8