lördag 6 december 2014

Struligt

Gårdagen började med att jag var tvungen att avboka tandläkaren, vilket kostade drygt 400:- när det var kort varsel. Jaja, det är som det är och jag orkar liksom inte förklara vår situation och alla hundra orsaker till att saker måste ställas in i sista stund. Hade jag varit bra på att ljuga hade jag väl sagt att jag hade halsfluss, men jag betalar hellre. Det är ju inte bara att jag kan bli sjuk som orsakar ändringar i vår planering, men, men. Lite surt bara, när det finns andra hål att stoppa slantarna i.

Det blev ganska fullt upp med annat än tandläkarbesök, det ena viktigare än det andra men så är det ibland. Det är ju inte precis plättlätt att förklara att till synes oviktiga saker är desto viktigare för oss för att vår vardag ska funka. Ibland är det ju t.o.m. för invecklat för att jag ska orka förklara det i bloggen.

För övrigt är jag svintrött, och det mesta strular just nu. Men, det ska väl reda sig så småningom. Jag försöker fokusera på problemlösningar här och nu, och intalar mig att det kommer bli bra snart.


Må gott och trevlig helg!
(P.S. Jag har fått lite inspiration efter gästinlägget hos Meekatt som nog blir ett inlägg här så fort jag har lite tid över)

.

Inga kommentarer: