onsdag 4 januari 2012

Kikar in lite

Jag har inte så mycket att komma med, men vill ändå skriva några rader så ni inte glömmer bort mig alldeles ;) Det kommer ju bli lite glest med inläggen ett tag framöver, men sen ska jag nog ha lite att skriva om igen, ska ni se.


Idag kommer Sandra hem från korttids och vi hoppas hon har piggat på sig igen, efter jul- och nyårshelgerna. Så skönt att det är över nu, även om Sandra kommer att vara ledig ett tag till.

Vi har haft det skönt och mest slappat på vår ledighet. Jag tror minsann vi behövde det :) Igår morse vaknade jag strax före nio efter att ha sovit i nästan elva timmar! Då är man nog lite trött va?!! Annars brukar jag sova typ sex timmar, så det var ju lite skillnad, kan man säga.


Bergvärmepumpen hade slagit av, och elementen med, så det var tur att det inte var en massa minusgrader ute. Inne var det 14 grader och det var kanske därför jag sov så gott?! :)

Ja, så mycket mer har inte hänt, men jag hoppas ni kikar in lite hos mig framöver för jag kommer igång igen när vardagen blir normal här, och jag har lite att skriva om.


Ha det fint så länge!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Amonazon sa...

Man sover som skönast när det är svalt i sovrummet tycker jag, men 14 grader var väl att ta i.
Min gubbe vill ha varmt och jag vill ha svalt, så ibland händer det att han sover i kökssoffan bredvid braskaminen och jag i sovrummet med öppet fönster.
Small på dig;-)

Anonym sa...

Brr..det lät kallt, fast man ska ju helst sova med öppet fönster sägs det, oavsett hur kallt det är.
Hoppas att ni har det bra och att Sandra är pigg//Kramar om

ann sa...

Jag brukar passa på att sova längre ibland och det är så skönt men inte allt för ofta för då blir jag stel i kroppen.Våra barn har haft lite fritt med sina tider så snart måste sänggående bli tidigare för att inte det skall vara för tungt då skolan börjar igen.Sonen med autismen har svårt att få tag i sömnen och det brukar vara så emellanåt.Kramar från Åland.

Maritha sa...

Vad skönt att du kunde sova så länge för det behövde du alldeles säkert!!

Ha det gott!
Kram Maritha

Annelie L sa...

Sovmorgon, det är gott, det har jag haft sen Lillkillen flyttade, tills nu när jag började jobb igen. Det har varit så skönt.
Vi sover alltid med öppet fönster, ibland stänger Lanny till på kvällen, han är lite frusen, men då smyger jag upp på natten och öppnar. Vet inte om det är en fobi eller inte , men jag får för mig att jag får ont i huvudet om fönstret är stängt hela natten .
Sen vill jag bara tillägga att det finns inte en chans i världen att vi glömmer bort dig, oss får du allt dras med livet ut .
Stor Bamse Kram // Annelie