måndag 18 juli 2011

Tar en paus

Sandra har nog slagit rekord i sovmorgnar i helgen, och det var säkert välbehövligt. Förut blev hon sjuk men nu kan hon ibland sova ikapp sig istället. I vanliga fall vaknar hon 6.00 men har sovit till efter nio sen vi kom hem.

Skogsutflykt förra veckan

Helgen flöt på bra utan större missöden, men damen var lite skör och kravkänslig, så vi tog det lilla lugna. Ett par utbrott blev det men i övrigt funkade det mesta ganska smärtfritt.

Lite smått orolig över Sune är jag nog ändå, han har gått ner ett halvt kilo, och det är väl ganska mycket av fem kilo det… Vi får väl se hur det utvecklar sig framöver. Jag tycker inte det är riktigt samma fart på honom som det brukar.


Idag är det korttids för damen och hon kommer inte hem igen förrän på fredag, så vi har långledigt. Det är vi inte så bortskämda med, precis, så det ska bli skönt. Dom lovar ju mest regn lite varstans verkar det som, men det är ju inget man kan påverka så det är bara att hitta på nåt skoj av det med, vi får väl se vad det blir. Njuta ledigt kommer vi säkert att göra hursomhelst.


Troligtvis låter jag datorn vila och återkommer till nästa helg, eller nåt. Må så gott, ni som kikar in hos mig!

♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Annelie L sa...

Det är ju helt klart e bra förbättring att kunna sova ifatt sig mot att bli tröttsjuk...Hoppas nu bara att du slipper att bli allt för tröttsjuk utan att du kan få lite härlig fritid nu när du äntligen är lite ledig. Önskar er sol och värme, eller regn och mys...bara ni får det gott tillsammans för det behöver ni med all säkerhet.
Du får väl hålla ett litet öga på Sune, tanken slog mig precis nu, de som hyrde ut stugan, de hade väl inte lagt ut råttgift nån stans som han kan ha fått i sig?? Hoppas han piggnar till och kommer upp i sin matchvikt igen.
Kramar till dig du fina.
Annelie

Maritha sa...

Vad skönt att damen sover istället för att bli sjuk sömn är ju bra medicin!
Hoppas Suna piggar på sig och jag hoppas det inte är som Annelie skriver!

Åh vad jag kommer att längta efter din blogg men jag unnar dig verkligen vila och ledighet med Göran. Hoppas det blir väder för allt ni kan hitta på :-))

Må så gott vännen!
Kramelikram Maritha

Photo by Maria sa...

Härligt att Sandra kunnat sova ut, det behöver vi alla ibland.. Skönt både för er och absolut för henne att hon inte blir sjuk så ofta längre..

Sune har inte råkat fått mask nu när han springer ute i sitt koppel?? Då går de ju ner i vikt och mina är även lite slöa med.. Finns piller på apoteket mot det.. Annars kolla med veterinären, de kanske kan rådgöra via tele..

Ha nu en fin ledighet och hoppas du inte blivit sjuk..

Kram Mia

Unknown sa...

Åh, håll inte bara ett öga på honom. Ta honom till en veterinär med en gång. Det låter inte alls bra, men förhoppningsvis är det nåt enkelt ni kan fixa om ni får in honom i tid. Ett halvt kg på en katt är jättemycket!

Bellan sa...

Oj, vad Sandra måste varit trött efter semesterresan. Men som sagt, bättre att sova ikapp än att bli sjuk.

Nej, ska man behöva bli orolig för Sune nu?? Håller alla mina tummar för att det är snabbt övergående det han dras med. Det kanske bara är sviter efter magsjukan han hade...

Ha nu en underbart skön och avkopplande ledighet och jag hoppas du känner dig pigg igen nu. Många semesterkramar skickar jag till dig ♥
//Bellan

Anonym sa...

Men då du är sjuk och Sune är också sjuk? Det låter inte alls bra gumman.
Hoppas verkligenatt det inte är nåt allvarligt, vare sig med dig eller Sune.
Vad liten Sandra ser ut på bilden i blågärskogen, pluttan.
Hoppas att allt går bra och att ni blir friska snabbt nu. Hmm...blir damen månne tröttsjuk efter en tuff vecka? inte otroligt.
Kramar om dig stort sötaste du och jag ska hålla tummarna för Sune-buset också//Lena

Tina sa...

Njut av veckan och en vetirinär kontakt låter klokt för Sune. Var rädda om er, kram Tina

Annika N sa...

Mysig stuga ni haft och kul att det funnits stunder som var bra. Stackars Sune :-( hoppas han snart är pigg igen.

Ha det så gott !!! Kram Annika

Patricia sa...

Men vad är det med Sune stackarn?? .. =(

Hoppas ni haft sköna lediga dagar .. när du väl blev frisk, och att ni han vila upp er lite i alla fall.

Massa kramar!
Patricia