torsdag 14 juli 2011

Reaktioner

Bellan skriver i en kommentar om det här med skriket. Hur påfrestande det är som förälder när ens barn gallskriker bland folk. Ett mycket högt skrik… Det fick mig att tänka på ett tillfälle då jag undrar varför ingen reagerade, och anmälde oss.

Jag är så klart tacksam att ingen gjorde det, samtidigt är det ju skrämmande om ingen reagerar när ett barn far illa. Nu for inte Sandra illa, men det var så andra uppfattade situationen. Kan ju tillägga att även Sandra skriker så det skär genom ben och märg.

Retar mig att jag inte håller kameran rak här...

Det var på en camping och jag gissar att Sandra var 8-10 år. Hon var väldigt duktig på det där med campinglivet, faktiskt, men när det blev utbrott så märktes det, kan man säga…

Vi stod inne i en sån där dusch-hytt där man kan stänga en dörr om sig, men det är öppet både vid golvet och upptill. Ni som har campat vet vad jag menar.

När Sandra får utbrott så slår hon sig själv i huvudet, eller i ansiktet. Vi brukar väl säga ”Slå inte på Sandra” när hon gör det, eller sa iaf förut… I duschen kom ett utbrott av nån anledning som jag inte minns. Sandra slog sig själv i huvudet, och ni förstår ju hur det lät när hon dessutom var blöt, och gallskrek med gäll, hög röst ”Slå inte på Sandra” om och om igen.

Jodå, jag fick en hel del blickar när vi klev ut från duschen… Det har ju hänt fler gånger att folk nog tror att jag slår Sandra, men det där är det jag minns mest.

Vårt största jobb är ju att inte hamna i dom situationerna, men ibland händer det ändå. Inte så ofta, tackochlov, men helt går det ju inte att bereda vägen rätt alla gånger. Då skulle vi vara hemma jämt, och det är ju inget alternativ.

Nej, nu kallar plikterna här. Jag fick mig en lugn timme på morgonen idag för jag gick upp i tid och Sandra tog sovmorgon :) Annars har jag sovit gott i veckan, vilket jag har behövt.

Ha det nu kanoners, jag tror jag återkommer till helgen.

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Man får hoppas att folket runt omkring uppfattade situationen rätt, för annars är det mycket märkligt att ingen ingrep...Men naturligtvis är det jätte jobbigt som förälder att känna att man behöver förklara sig...fast man egentligen inte har något man måste förklara.
Men så skönt att ni kommit så långt att ni sällan hamna i de här situationerna längre, för som du skriver, att aldrig lämna hemmet är ju inget alternativ. Även om ni kanske inte väljer just stora campingar nu mera på era semestrar.
Skönt för dig med en lite lugn morgon timma alldeles för dig själv och att du sovit gott där ute i skogen.
Önskar dig en fin dag bland mygg och granbarr.
Ps, man blir bara lite sjösjuk av bilden så så snett höll du nog inte kameran ;))Kraaam !!

Anonym sa...

Men Nina då, var du inte nykter när du tog den bilden???
Det var verkligen konstigt att ni inte blev anmälda den gången, för inte kan väl någon ha missat det som hände? Och hur ska de veta att Sandra gjorde som hon gjorde innanför dörren! Skönt för er såklart, men det är allt skrämmande att ingen sa något eller gjorde något.
Kram från dagens morgonpiggaste kustbo//Lena

Patricia sa...

Ja nog kan man undra varför ingen reagerade, även om det så klart var skönt att ingen gjorde det, men om situationen hade varit annorlunda så hade ju en reaktion varit på sin plats men många är väldigt rädda för att lägga sig i andra människors olägenheter och vill inte bli inblandade.

Skönt att du fått sova bra och att du fått en liten stund med egen tid .. hoppas ni får en bra dag!

Kram Patricia

Annika N sa...

Tror de förstod nog ändå att det inte var du som slog på Sandra. Skönt att du fått sova ut..

Ha de gott !!! Kram Annika