onsdag 18 mars 2020

Jahaja


Mötet med vår nya LSS-handläggare, som skulle varit på måndag, blev inställt pga Corona, och det var vi ju ganska beredda på. Det är bara att gilla läget i dessa tider. Men det jag undrar är varför vi skulle byta handläggare öht, för den nya går i pension i sommar så henne hinner vi inte träffa, utan vi får istället tillbaks den vi hade innan. Ja, antingen har dom långtråkigt i kommunhuset, eller så finns det nån vettigare förklaring till det hela.

I övrigt är det inga större förändringar för oss än. Vi lever ungefär samma isolerade liv med framförhållning som vi alltid gjort. Några träffar (som har varit svåra att få till) med vänner under våren har vi ställt in. Den första skulle vi haft innan Corona-utbrottet, men fick ställa in av andra orsaker, vi bokade om den hotellvistelsen, men då bröt Corona ut. Vi bestämde att det var bättre att ses i hemmiljö, men även det har nu ställts in, förstås.

Eller skjutits upp, hoppas vi. Med tanke på att det tar nåt år att få till våra träffar så känns det lite trist, men det är som det är. Vi tar ju inga risker då en av oss har en mycket infektionskänslig familjemedlem.

Jag hade även två andra träffar med mycket goda vänner som jag såg fram emot, men vi sparar det goda till senare, helt enkelt. Nu står ju hela världen mot större utmaningar och alla får vi hjälpas åt att hålla utbrottet i schack, så gott vi kan.

I vår familj håller vi oss på benen än så länge. Vi är försiktiga, men lugna, och Sandra har såklart ingen aning. Tankar går främst till vänner vars anhöriga är extra känsliga.

Var rädda om varandra.
.

Inga kommentarer: