lördag 20 augusti 2016

Katten-fnatten

Nånting har hänt med datorn lite överallt. Den är seg, stänger av sig, och svarar inte på tilltal. Chrome funkar ibland, om jag har tålamod och en massa tur, och Explorer funkar skit-dåligt. Men, jag har ingen som kan hjälpa mig just så här direkt, så jag får hoppas att det jag behöver göra funkar någorlunda tills vidare. Bloggen funkar inte som jag vill alls med Explorer så ni får ursäkta om utseendet ser konstigt ut.

(Men nu tror jag tamejtusan att mitt tålamod räckte så jag får till det här inlägget som jag vill iaf)

Igår natt fick jag ju åka in med Sune och det visade sig att det var en rejäl förstoppning som han behövde hjälp med, så han blev ju kvar, som ni vet.


Mitt på dagen igår, ringde dom och meddelade läget som var bra. Men han hade varit uttorkad när vi kom in, så dom ville göra lite nya prover på honom för att kolla värdena när han hade fått dropp.

Beroende på hur det gick, och om det dök upp nåt annat, så visste ingen om han kunde komma hem eller bli kvar. Men frampå eftermiddagen ringde dom och berättade att allt var bra och jag kunde hämta honom.


Han ska kollas varje halvår, för det var nån kronisk avvikelse på njurarna, vilket är ganska vanligt när katter börjar bli lite äldre. Så det är inget vi oroar oss över, utan det känns bra att dom kollar ordentligt.

Han fick med sig lite medicin för magen och ska ha mjukmat ett par dagar. Vi kommer att köpa mer av det framöver så han inte bara äter torrfoder nu. Sen hoppas vi att han slipper mer magproblem i framtiden.


Det var en trött katt som har sovit bredvid matte hela natten ♥


I övrigt har det väl inte hunnit hända så mycket annat som jag kan skriva om, men allt är iallafall bra med oss. Jag önskar er en fin helg!

.

Inga kommentarer: