fredag 15 juli 2016

Vi e ba bäst

Vi märker att dom nya rutinerna börjar sätta sig hos Sandra. Oron är borta och hon förstår sitt schema igen. Lagom till sommaruppehållet ;) Men vi tror att hon snabbt kommer in i vardagen när assistenternas semestrar är slut, för nu vet hon hur det ska vara.

Det känns så fantastiskt bra att det sätt vi jobbar på visar sig vara helt rätt sätt. Att vi lyckas vända oro till trygghet genom bättre anpassningar så att Sandras energi räcker till hennes utveckling istället för att gå åt till att hantera alla o-anpassningar. Det är ju skam att ingen vill lyssna på det! För det är inte ens speciellt dyrt. Iallafall inte dyrare än dom o-anpassade verksamheter och boenden som kommunen envist hävdar att Sandra klarar. Vi hoppas att allt ordnar sig ändå, tids nog.

Jag har iallafall varit lite ledig ett par dagar, och det känns så skönt att vi har fixat så det är möjligt för oss. Tack vare husvagnen, och tack vare att dom som jobbar har ställt upp så mycket. Nu ska dom få en välbehövlig semester och jag hoppas att dom får njuta riktigt ordentligt av den ♥

Jag kommer ha fortsatt svårt att hinna skriva på ett tag, men vi hoppas att Sandras ledighet är tillräckligt planerad så hon ska fixa den utan att bara tjata om sina efterlängtade assistenter ;) Det ska nog gå bra, även fast vi tycks börja med en förkylning?! Damen är iallafall inte piggelin, men en dag i taget så går det över tids nog. Jag önskar er en fin sommar och återkommer så fort jag kan igen.

Var rädda om varandra.



.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Blir så himla glad ❤️

Bellan sa...

Kastar in en stoooooooor saknarkram!! ♥ ♥ ♥

//Bellan