söndag 26 augusti 2018

Skapad kaos


Nu kör vi igång med full speed, kan man säga. Vi har varken ork eller tid att dra ut på nånting längre. Att ta en massa hänsyn till allt och alla, och ta saker i Sandras takt leder bara till att vi aldrig kommer framåt. Vi har försökt det i flera år, och står fortfarande kvar på ruta ett. Så nu får det bära eller brista, vi har inte så mycket val.

Assistansbolaget la ner en massa krut på att hitta folk, så vi har faktiskt full bemanning att starta upp med nu. Men vi har inte tiden att låta var och en få en lugn inskolning. Det kommer bli rörigt för alla, och Sandra kommer säkert reagera på det. Men det är första gången vi gör så här, så vi ska inte ta ut några reaktioner i förväg. Det enda vi är helt säkra på är att det vi hittills försökt inte har fungerat. Hade det gjort det så hade inte Sandra varit helt beroende av oss föräldrar fortfarande.

Men det är många små detaljer som tar lång tid att lära sig, och eftersom vi inte har den tiden så kommer så klart Sandra reagera innan det flyter. Vi räknar med kaos för hennes del, helt enkelt, och vad som händer framöver får tiden utvisa. Vi har fått höra så många gånger att vi måste släppa taget, och nu kommer vi snart att märka vad som händer när vi inte orkar finnas till hands längre. Men vi har ett assistansbolag som kommer stötta assistenterna, och det känns väldigt bra.

Jag ska försöka uppdatera lite vad som händer och hur det går, även om det är mycket jag inte vill och kan skriva om.


.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Kramar om och hoppas både ni och Sandra tar er igenom kaoset ❤️

Anonym sa...

Jag önskar er lycka till. Har följt er blogg i många år men har inte kommenterat tidigare. Ni har och gör ett fantastiskt jobb.