fredag 2 september 2016

Ett litet tack

Jag kikar bara in och tackar för kommentarerna efter förra inlägget. Det känns bra, så långt vi har kommit, även om det är lång väg och många känslor kvar att ta sig igenom. Just nu är orken bara slut och jag bryter ihop av minsta lilla. Men det ska väl vända snart, jag har nog blivit expert på att laga mig själv med må-bra-saker.

Annette, om er kommun går med på att Hanna får tillgång till en pedagog, trots att hon inte går på Daglig verksamhet skulle jag bli väldigt glad om du hörde av dig. För det är just det vi saknar här, nämligen. Hjälp från nån som verkligen kan. Och vår kommun har inget ansvar alls för Sandra, anser dom.

Hur det är att bo i husvagn vintertid vet vi inte riktigt. Men det ska säkert inte vara några större problem, även om det blir lite krångligare eftersom man inte har dom bekvämligheter som man har hemma med vatten och avlopp och sånt. Frysa lär vi inte göra iallafall :)


Återkommer när jag har mer ork.

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Ni är så fantastiska på att hitta lösningar och jobba er fram till dem!! Men jag förstår att orken tryter efter alla dessa rundor ni tagit i kommunen, utan resultat.

Styrkekramar till dig/er! ♥
//Bellan

Anonym sa...

Jag förstår att ni är frustrerade över er kommun.
Glad att jag aldrig ens försökt,vilket beror på att jag tidigt insåg att de aldrig skulle kunna erbjuda tillräckligt anpassad bostad eller daglig verksamhet.
För syns skull eller för att (hoppas!) bli motbevisad så tänker vi försöka med någon verksamhet men än är det inte att tänka på.
Jag hör av mig om Hanna får tillgång till pedagog,det lär dröja för jag har precis skjutit upp diskussionen till nästa höst (Hannas epilepsi är mycket sämre än tidigare sedan två år tillbaka,än har det inte gått tillbaka till läget innan som inte var bra i andras ögon det heller men nu är det riktigt dåligt tyvärr).

Vi har en bra struktur på Hannas dagar och jobbar ständigt på förbättringar så vi fixar mycket men det hade varit guld värt att få en pedagog att bolla med,kanske lite ny input om inte annat.
Ha det gott!
Annette