torsdag 25 september 2014

Hängande ork och avbokade planer

Det hände inte så mycket av intresse igår. Göran bokade en tid med LSS-handläggaren i grannkommunen och i övrigt var det bara lite småpyssel, schemafix och andra förberedelser.


När Sandra kom hem var hon väldigt trött. Hon hostade och nös lite, så det kanske är förklaringen. Det lär visa sig, men jag avbokade dagens frissabesök iallafall. Det kändes ju dumt att väcka henne tidigt för att eventuellt konstatera att hon är sjuk och behöver sova. Hon orkade knappt med gårdagen och somnade snabbt.

Nästa vecka har vi inget korttids, och jag vet inte riktigt varför. Antar att det beror på att dygnen inte räckte när vi var långlediga (?) Men det var samtidigt därför vi sökte extra dygn för den ledigheten, så i min värld ska det inte påverka… Å andra sidan gör det inte så mycket att jag orkar ifrågasätta det.

Visserligen kan det ställa till med oro för Sandra när det inte är som det brukar i veckoschemat, men är vi bara tydliga så ska det nog gå bra. Är hon dessutom på väg att bli förkyld så kom det ju lägligt, får man säga J

Idag blir det en lugn dag, förstås. Vi måste se åt vilket håll sjukan tänker ta vägen innan vi vet hur morgondagen, och kommande vecka blir.


Jaha, roligare blir det inte för nu. Jag önskar er en fin dag, helt enkelt!

.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Hoppas sjukan går över fort och att Sandra inte ska må gör dåligt av förändringen i veckan.
Kramar om ❤️

Tina sa...

Hoppas det blir en lugn vecka som flyter på bra och en lindrig förkylning . Kramar