onsdag 11 april 2012

Efterlängtad vardag

Vi har haft en lugn onsdag och imorgon satsar vi på vardag och fritids. Äntligen! Sandra mår bra och är sig lik igen efter alla sjukor och undersökningar. Bara det är ju jätteskönt! Resten försöker vi att inte tänka på i nuläget, för det förändrar ju inget iallafall, utan blir som det blir när den dagen kommer. Läkaren skulle ju ringa när proverna var klara, och jag bearbetar det så smått, men i övrigt lämnar vi det för ett tag.


Efter sjukhusbesöket igår var Sandra sprudlande glad och hade fått tillbaks den härliga glimten i ögonen. Då blev jag pang-trött! Så jag la mig före nio. När klockan hade passerat tolv gav jag upp för då hade jag snurrat mig hungrig i sängen och fixade te och mackor istället. Men sen kunde jag somna iaf :)

Någon befarad huvudvärk har det inte blivit för Sandras del, vilket vi ju är väldigt tacksamma över. Hon har mått bra hela dagen, och gör förhoppningsvis det imorgon med.


Men stackars taxichauffören som aldrig blir sjuk, åkte på influensan för ett tag sen och är fortfarande medtagen. Så vi bestämde att hon skulle få sjuka klart i lugn och ro den här veckan, och jag skjutsar Sandra till och från fritids.


Göran åkte och handlade på fm idag, bara det nödvändigaste. Det har varit många veckor med ”bara det nödvändigaste” här, så vi skulle väl behöva en lång semester för att komma ikapp med allt. Men det ska iaf bli skönt med några timmar ledigt imorgon och på fredag, och sen en vanlig vecka med skola och korttids.

Verkligen jätteskönt! Jag tror vi skiter i alla måsten och ”bara är” resten av den här veckan :)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Att bara vara gör ni helt rätt i efter allt som varit..

Ha nu en fin torsdag och se till att vila på er rast..

Kram Mia

Maritha sa...

Så kloka ni är som skippar alla måsten!!!!

Njut av lite ledigt och ha det skönt :o))

Kram Maritha

Annelie L sa...

Det känns som om mina kommentarer kommer bort nån stans på vägen....undrar vad jag gör för tokigt den här gången.
Men kram, det ska du få en i allafall <3
KRAM!!

jeannette sa...

Va skönt att det gått så bra som det gjort, Hoppas dagarna framåt löper smärtfritt ;) Ha en fortsatt skön vecka och massor av kramar till er