måndag 10 januari 2011

En massa passa på


Igår morse var det svårt att läsa av humöret på Sandra till en början. Det verkade som hon inte riktigt visste själv heller… Men sen blev vi varse. Första utbrottet kom före frukost. Ja, sen var det lite upp och ner ett tag under förmiddagen innan det stabiliserade sig frampå dagen sisådär.

Hon tog en rejäl sovmorgon ända till halv nio, så jag blev lite orolig att det var nån sjuka på gång. Vi har inte riktigt plats för det nu, men sånt kan man ju inte råda över, så det är ju bara att ta det som det kommer. Hursomhelst tittade solstrålen fram mer och mer så nån sjuka var det inte, tack för det!

Men till kvällen visade sig skörheten igen och då blev det ett stort utbrott som slutade i kräkbunken. Fast när hon hade lugnat sig så läste Göran en bok för henne och sen somnade hon ganska fort efter det.

Det blev lite strul vid kvällsbadet. Det hände en liten olycka så jag var tvungen att byta ut vattnet i badkaret. Sen var liksom varmvattnet nästan slut när det var dags för dusch. Typiskt! Som tur är så är vattnet lite varmare i duschen i badkaret, än i själva duschen. Alltså vi har en separat dusch, och det är den vi brukar använda för det är smidigare att hjälpa Sandra om hon står i den.

I nödfall går det dock att duscha henne i badkaret också, så det gjorde jag igår. Det gick bra, även om jag blev blötare än vanligt, vilket Sandra gillade ;) Men eftersom varmvattnet höll på att ta slut så nöjde vi oss med hårtvätt. Det får duga ibland, helt enkelt, huvudsaken Sandra fixade strulet, och slapp duscha kallt…


Idag är det ju korttids, och direkt när damen har kommit iväg, klockan nio, ska vi packa ut oss i bilen och köra ner till Småland. Där ska vi lämna Sune i tryggt förvar några veckor, eftersom vi ska bort sen och inte har nån kattvakt på närmare håll som kan ställa upp just nu.


Kattpensionat testade vi förra året och gör inte om! Vi utsätter inte Sune för det en gång till, så en resa till Småland får det vara värt, helt enkelt. Ja, sen får vi ju träffa våra goda vänner på samma gång, och det är ju inte så dumt, även om det bara blir en snabbis.

Vi har lite bråttom hem igen för även om vi inte ska på semester än, så är det ju sista korttids innan resan och vi har en hel del att hinna klara av. Så måste vi hinna vila med, för vila är ju också sånt vi måste passa på att göra när Sandra inte är hemma.

Ha det fint, och tack för att ni kikar in hos mig!

♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns så mycket som kan gå tokigt hur mycket man är är förberedd. Det var ju tur att varmvattnet räckte till. Skönt att det inte var sjuk Sandra var, även om det måste vara jobbigt när hon blir så dålig när hon är skör. Tänk om det fanns nåt att göra så hon slapp bli så trött och slut. Lilla gumman.
Hoppas att ni får en trevlig stund hos goda vänner och att det går bra att köra. Man vet ju aldrig vad det är för väglag eller väder. Ni fär köra försiktigt.
Men hur reagerar Sandra när inte Sune är hemma?

Ha det fint och ta hand om varandra//Kramar om

P.S. Synd att jag inte kunde vara kattvakt, jag hade verkligen tyckt det varit kul D.S.

agneta sa...

Ta hand om er och ha nu en riktigt mysig tid hos era vänner! Kör försiktigt! Kramar från Agneta <3

Annelie L sa...

Hoppas resan blir bra och inte allt för stressande i det väglaget som är just nu.
Vissa katthem och hundpensionat är rent bedrövliga. Vi har varit med om både sådana som gav en kalla rysningar efter hela kroppen och sådan som har varit så underbara så man har känt sig helt trygg med att lämna, som i vårt fall hunden och nästan haft lust att stanna själv bara för att det varit så mysigt.
Ha det fint och hoppas nu ni hinner vila lite, det ska jag gå och göra nu....
Kram

Photo by Maria sa...

Synd att ni inte kunde stanna lite här nere för då hade jag passat på att kika inom M's när ni är där..
Hoppas resan ner och sedan upp gått bra..

Kram Mia

Bellan sa...

Det finns mycket som inte får hända, men som ändå händer ibland och det är som bäddat för kaos. Men det verkar ju ha gått hyfsat bra för er trots allt, med bad och dusch.
Nej, Sandra får inte bli sjuk nu, håller tummar för att hon ska fortsätta vara frisk.
Oj, ni måste ha gjort en lång resa idag! Ni har väl en hel del mil till småland, antar jag. Hoppas allt gått bra och att ni haft trevligt!

Tanken slår mig också - hur reagerar Sandra när Sune bara är borta helt plötsligt när hon kommer hem? Och vad hände på kattpensionatet? Vi har haft Oswald ett år nu och hittills har det ordnat sig utan pensionat, men man vet ju aldrig...det kan kanske behövas nån gång.

Ha det nu så fint och försök få tid för lite vila och avkoppling också!
Kram, kram! //Bellan

Britt-Marie sa...

Var försiktig på vägarna! Var rädda om er! Kram

jeannette sa...

Hej vännen
Bra att ni har hittat ett bra ställe till Sune när man ska ut och resa. Och kul att ni får tid att träffa vänner, Om vi inte hörs innan så ha en trevlig resa när den nu blir av. kramar till er

Maritha sa...

Tur att duschen löste sig bra iallafall.
Så mysigt att träffa vännerna även om det blir en snabbis.

Undrar inte Sandra var Sune är nu när hon kommer hem? (Du vill ju ha frågor :-))

Glöm inte att vila nu Nina!

Kram Maritha

Roffes blogg sa...

HÖG IGENKÄNNINGSFAKTOR! Och sånt känns skönt att läsa om trots allt. Inte för att jag vill att det ska va struligt för andra utan för att det är skönt att inte vara ensam om att veta hur det där är....
Kram på dej!