torsdag 9 juli 2009

Nu börjar vår "jobbsemester"

Direkt efter frukost imorse åkte vi till fritids och hämtade extrakläderna som var kvar där, önskade glad sommar och visade katterna. Det var så roligt för det var Sandras idé. Hon brukar liksom inte komma på sånt själv, att vilja visa… Så då fick hon ju det, förstås!

På vägen tillbaks åkte vi förbi taxichauffören också, och önskade även henne en glad sommar med lite choklad. Ja, choklad fick dom på fritids med, så klart, och en söt kanna som jag satte strutarna med choklad i så det såg lite festligare ut.

Så nu är Sandra ledig i tre veckor. Tre veckor går ju fort, men är en evighet… Sandra vill helst ha vardag jämt och tycker ibland att bara en liten helg är för mycket ledigt. Men kan vi bara roa henne lagom och orkar ha en struktur varje dag, så ska det säkert gå bra. Det brukar det ju göra.

Soligt och fint väder var det ju igår, men inte hann jag njuta av det inte. Undrar vart tiden tar vägen bland alla ”måsten” och rutiner. Ändå var Sandra så lugn på eftermiddagen och lekte i sitt rum, vilket hör till ovanligheterna, så jag ville inte störa henne utan hann förbereda och fixa lite för mig själv istället. Nästan som att ha rast fast jag jobbade. Otroligt skönt, faktiskt! Och det varade nog i ett par timmar, närapå. Det var så jag tillslut blev lite rastlös. Fast ut i solen hann jag som sagt inte.

Efter middagen idag skulle jag sätta på diskmaskinen… Död! *suckar* Måste vara åskan som drog förbi i förrgår, precis när maskinen var klar. Då stängde Göran bara av och plockade ur så vi märkte inget på en gång. Tur man är gift med en händig man så troligtvis fixar han den. Det var visst nåt kretskort eller vad det nu hette…

Det här får bli sista inlägget på ett tag nu, för under Sandras ledighet tänker jag roa mig med annat. Inga tider att passa i nästan tre veckor! Härligt! Jag tänker njuta kvällar och sova morgnar när vi är lediga! Om nu Sandras dygnsrytm tycker att det är en bra idé, förstås…

Ha det toppen och njut så mycket ni kan av sommaren!
Å tack för alla gulliga kommentarer! *såå glad*
Kramen!

11 kommentarer:

Marita sa...

Ha en skön ledighet nu o njut:))

Kram marita

Pernilla Be sa...

Nu fick jag läsa inlägget via min mejl.

Känner igen mig så väl. Tove ska vara ledig fem veckor med start på måndag. Hon gillar att vara ledig, men efter några dagar vill hon tillbaks till fritis.

Hon vill att vi ska fylla schemat med allt möjligt varje dag, och jag vill ha dagen helt "oskriven" helst. Vi försöker hitta en medelväg. För henne kan det räcka om vi sätter upp bilder på "cykla till affären" eller "bada i sjön", och det ska jag väl orka med att planera :-)

Vi ska göra en del också. Nästa vecka får vi gäster några dagar, sen kommer min mamma och stannar en vecka, sen fyller Tove år, och sen åker vi till Gotland en vecka. Därefter är det lite tomt för "fritt utnyttjande". OM vi kan få Tove att ta semester även från sitt schema så ska vi göra det.

Ha nu en skön ledighet med Sandra och Göran!

kram//pernilla

Ulla sa...

Hej Nina!

Nu är jag en blogspottare också och adressen är: www.yazza2008.blogspot.com så gå gärna in och kolla och tipsa mig om hur man lägger så fina sidobilder som du har på din blogg!
Ha nu en skön semester och ta hand om er!

Kramar
Ulla

Photo by Maria sa...

Njut nu av tre veckor utan måsten och hoppas att Sandras dygnsrytm tycker det är bra..

Vi "ses" om några veckor..

Kram
Mia

MarianneK sa...

Hej min vän!
Jag önskar dig toppenfina veckor tillsammans med Göran och eran Sandra. Jag hoppas verkligen att ni har bättre väder än vi har här uppe. Här hänger regnet i luften, men temperaturen har stigit till hela 17 grader. Nästa vecka börjar Henke semestern och till dess hoppas jag att det ska bli go väder.. Kram Marianne

MarianneK sa...

Jag hoppas att du , Göran och Sandra får tre härliga veckor tillsammans. Jag hoppas också att ni har bättre väder det vi har. Här hänger regnet i luften, men temperaturen har stigit till "hela" 17 grader.
Hur har du fått till "antalbesökare" på din sida? Jag har letat och letat men inte hittat hur man gör.. Ha det så gott!
Kramar Marianne

Patricia sa...

Hoppas ni får underbara veckor och att Sandra mår bra och att allting flyter som det ska!

Kram Patricia

Tanja Persson sa...

Hoppas du njuter så mkt som du hoppades!!!
Härligt med semester, o sen härligt när allt blir "som vanligt" igen! Hihi..

Kram!

Anonym sa...

Hej vännen!
Hoppas ni får det riktigt skönt tillsammans och att i kan göra något utomhus så du kommer ut i solen. Jag vet ju att du älskar sommaren.
Kram från Liz

Photo by Maria sa...

Hoppas ni har det bra och ändå får lite vila..

Du har en award att hämta i min blogg på dagens (22/7) blogg..

Kram
Mia

Anonym sa...

Hej Nina!
Äntligen kollade jag in din blogg, så fin den är. Du är så duktig med sånt här. Ha det nu bra, jag väntar på rapport från semestern.
Kram Maritha Qvist