fredag 13 maj 2022

Vi lever

Jag måste erkänna att jag nästan glömt bloggen en tid. Jag har ingen energi över till den för tillfället, men tänkte bara skriva några rader för er som undrar hur vi har det. Tack för påminnelsen och kommentaren Tanja 😊

Med Sandra är det jättebra. Alltså, hon har det hur bra som helst och vi är såå tacksamma. Vi hoppas innerligt att inte kommunen får för sig att förstöra hennes liv nu, så hon får bo kvar. Hon har utvecklats massor och har innehållsrika dagar tillsammans med personal och grannar. Det känns så fantastiskt bra och jag tänker på just det när jag har dagar då jag känner mig låg.

 




I övrigt jobbar vi på att få tillbaks vårt liv och må bra igen. Det går framåt men jag har inte så mycket att berätta angående det. Jag är sjukskriven för tillfället och vet inte hur lång tid jag behöver, men börjar må bättre så sakteliga.

Vi försöker göra saker tillsammans, som vi ju inte kunnat i så många år. Fyller på med roliga projekt i den mån orken räcker. Det får liksom ta den tid det tar. Syftet är i första hand inte att bli klar, utan att vi har roligt på vägen. Många kafferaster blir det och vi har börjat hitta glädjen igen. Det är så läkande att skratta tillsammans.

Mitt mål är att jag ska fortsätta skriva här, men just nu ligger prio mer på att bli frisk. Sen återkommer jag. Må gott, ni som troget väntar på uppdateringar.

.

8 kommentarer:

Anonym sa...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Emelie sa...

Ta den tid du behöver, ni är såå grymma föräldrar! och vad fint att se att Sandra fått ett så bra boende :)

Anonym sa...

Du är så sund i ditt tänk. Självklart ska du sätta dig /er själv i första rum nu och återhämta er.
Ni har haft det tufft, nu kan allt bara bli bättre.

Anonym sa...

Vad glad jag blir att allt är bra med dottern och att ni så sakta börjar återhämta er 😊/Maria

Anonym sa...

Men vilka härliga bilder du visar! De utstrålar glädje! Förstår att det känns bra att veta att Sandra mår fint och utvecklas. Jag hoppas att även du inom kort mår riktigt bra, men det är också självklart att du har mycket energi att hämta igen efter många år då du/ni behövt kämpa så. Så fint att ni börjat göra roliga saker tillsammans:)

Det blir roligt att läsa mer sen när du orkar, tills dess önskar jag dig allt gott! /Tanja

Anonym sa...

Kommer bloggen att dö ut helt nu? Tråkigt men så kan det bli. Bara tråkigt att det har hänt med nästan alla som jag har följt i så många år. Men livet händer trots allt :(

Anonym sa...

Det var roligt sålänge det varade, men nu har jag väntat på uppdatering i 3 månader och inser att det kommer inte att hända något mer här. Tack för tiden som var och de 13 år som jag har följt er. Hoppas på fortsatt bra framtid för er. Hejdå bloggen!

/Tina

Anonym sa...

4 månader senare... Du har väl inte dött??