onsdag 26 augusti 2015

Svammel

Jag har inte nåt nytt att komma med idag. Vi har njutit av ett par dagar ledigt och det är ju alltid skönt. Det tar nog lite tid att ställa om sig till regelbundna ledigheter igen och man får liksom påminna sig lite då och då om att man faktiskt är ledig och känna det. Jag är inte riktigt där, men det kommer :)


Vi har hunnit ikapp med en del som legat efter, och påbörjat lite andra projekt som ska fixas inom kort. Göran röjer i garaget och har satt upp en hylla i hobbyrummet som ska bli förvaring av div verktyg och färger som kan tänkas behövas när det är skapande för Sandra.

Alla saker måste ju ha bra förvaringar om det ska fungera, och det är smockfullt i garaget eftersom vi hade saker i källaren som måste få nya platser. En halv källare mindre märks ju, förstås. Men det blir bra efter lite pusslande, stuvande och några vändor till tippen.


Sen håller Göran på att göra en låda där Sandras rörelse-material ska förvaras, så det blir lättillgängligt. Den lådan ska också kunna användas till att kasta ärtpåsar i olika hål.

Jag gör sånt som hans skadade axel inte klarar och resten försöker vi hjälpas åt med så gott det går. Det finns att göra, om jag säger så. Men det är bra, för annars blir man ju lätt lite rastlös… Eller, jag iallafall.

Förutom vårt eget grejande så har jag längtat till jobbet, och idag får jag vara där igen. Det är verkligen blandade känslor att inte vara där. Det är ju så himla roligt! Fast ledigheten är förstås nödvändig och skön, så jag är mest glad och tacksam över att så mycket fungerar utan mig. Men jag hade gärna jobbat på dagarna och varit ledig på kvällar och helger, om jag hade fått välja.


Nåja, rätt vad det är så behövs man väl inte alls längre och då kommer jag nog klättra på väggarna. Då måste jag ha en hund, har jag kommit på. (Jag måste bara få Göran att komma på samma sak ;)) En riktig ”jobbar-hund” som jag kan spåra och träna lydnad med. Det gäller att ha en plan om man ska fixa hemifrånflytten, när (om) den nu blir av…

Nu far tankarna iväg helt, tror jag ;) Jobb idag och vi ska börja med att hämta Sandra på korttids klockan åtta. Hon var lite skör igår så vi får väl se hur resten av veckan blir. Det kan ju vara så att alla spännande nyheter börjar sätta sig, så det kommer en reaktion nu. Det är sånt vi nog måste ta oss igenom, hur anpassat det än är. Men vi kommer säkert att slippa krascherna som har blivit av alla misslyckade försök kommunen har gjort iallafall.

Nu ska jag surfa runt lite en stund innan det är dags att göra klart här. Må så gott!

.

Inga kommentarer: