lördag 29 augusti 2015

Ordning i redan

Jag vet inte om jag vågar skriva det, men nu har jag en enda jobbarvecka kvar. Eller, två dagar snarare, eftersom jag bara jobbar på onsdagar och fredagar. Veckan efter det jobbar jag visserligen på fredagen, men då är Sandra ledig så det blir dom vanliga ”hemma-rutinerna” för den veckan har vi bytt lite då jag ska på andra roligheter :)


Ja, sen har Sandra assistenter så det täcker hela arbetsdagarna för henne, utan morsans inblandning. Jag undrar om jag fixar det… Jag kommer nog gå ner med små ”ärenden” då och då bara för att jag längtar dit, gissar jag. Men ska förstås försöka låta dom jobba ifred. Kanske… ;)

Vi söker en assistent till, men det är ingen panik längre och jobbdagarna är inte beroende av mig. Jag kommer vara ledig på dagtid hela veckorna (om alla är friska) och jag kommer vara ledig två hela dygn i veckan när vi har korttids. Det känns lite konstigt, men ska bli fantastiskt skönt. När jag har kommit ikapp mig iallafall, för jag gissar att det tar ett tag att vänja sig.

Nåja, nog om det. Igår var Sandra väldigt skör och klarade inga krav alls. Hon ville ha sällskap hela tiden, men klarade inte av att ha nån nära sig för länge. Hon ville ”göra nåt” med orkade inte och blev väldigt lätt uppe i varv. Men, eftersom hon har så duktiga assistenter så gick dagen bra ändå. Dom utbrott som blev berodde på mitt tappade tålamod, och var som mest vid morgon- och kvällsbestyren, och alltså inte på jobbet.

Vi hoppas att en natts sömn har hjälpt så dagen blir bra. Vi tänkte försöka oss på säsongens sista grillning. Ja, det vet vi i och för sig inte, men troligtvis blir det inga fler tillfällen för Sandras del iallafall. I övrigt blir det en lugn helg för återhämtning och nya piggare tag nästa vecka.


Jag önskar er en fin helg!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Skönt att det går framåt för er med att hitta rätta assistenterna. Det är värt så mycket när det funkar!

Värsta saknarkramen kastar jag in här! ♥ ♥ ♥
//Bellan