torsdag 20 augusti 2015

Rörliga rörelser

Jag har njutit av ett par dagar med vanliga arbetstider. Alltså jobbat på dagarna, och sen ledig på kvällar, nätter och morgnar. Herrejösses så skönt det har varit! Jag har inte ens dammsugit, bara njutit av att komma hem från jobbet och inte ha nåt jobb att sköta :)

Men nu återgår jag till det normala igen, dvs jobb hela tiden ;) Närå, skoja bara. Idag är jag ledig medan Sandra är på jobbet med sina assistenter, så idag tänkte jag göra lite nytta i form av dammsugning. Det behövs…

Jag har en del inköp att göra också, men förhoppningsvis är jag ledig på måndag och tisdag igen, så då blir det nog en tur till stan.

Vi har iallafall haft några toppen-dagar på jobbet. Alltså, det är såå kul! Men, det ska ändå bli skönt när jag inte behövs där mer. Tror jag.. Om jag kan låta bli, vill säga. Dagarna bara rusar förbi och hinner knappt börja förrän dom är slut och det måste ju betyda att vi har roligt. När man liksom inte vill att arbetsdagen redan ska vara över, då känns det bra.

Hursomhelst så har vi ordnat med en hel del nytt material och det kommer en presentation så småningom. Jag har inte hunnit fota det än, och det är en del kvar innan vi är klara. För tillfället håller jag på att samla lite tips på rörelse-aktiviteter som funkar inne. Om nån har en bra blogg/tips-sida att dela med sig av, så är det välkommet.

Ärtpåsarna var nog vårt bästa köp. Mycket skoj kan man göra med dom.

Jag passar också på att tacka för alla superfina idéer jag fick av vänner på fb. Jag har en lista nu, och ska utveckla det vidare. Dock kan jag inte få för många tips, ju mer varierat vi lyckas få det, desto roligare blir det för Sandra. Det svåra är ju att motivera henne att röra sig när hon liksom inte förstår vitsen, så det gäller att hitta på roliga och lockande ”lekar” där hon får motion på köpet. Och det är som med allt annat vi gör, det måste vara lite nytt och spännande, annars tröttnar damen.

Häromdagen målade vi iallafall, och det var roligt, förstås. Sandra målade sin ”hushållspappershållare” som hon ville göra svart, och den ska hon få måla en färg till på idag, om humör och ork tillåter. Sen målade hon en ”boll-sarg” också, som främst ska användas till ett ”mini-bowling-spel” hon har, men är säkert bra även vid andra lekar, som kula o bollar och vad man nu kan tänka sig.


Ja, jag har ju varit på möte i veckan också. Jag tror inte jag har så mycket att dela med mig av från det, faktiskt. Jag säger ingenting innan jag vet vart det leder, för hittills har möten inte lett nånstans, hur bra det än låter från början. Men händer det saker till Sandras fördel framöver så ska jag berätta, förstås. Nåt annat tjat angående den här kommunen orkar jag inte med, och är nog färdig med, hoppas jag. Jag behöver bara titta på Sandras utveckling från det att vi ordnade med en egen verksamhet för att jag ska veta att vi har valt rätt.

Nej, nu har jag annat att göra här. Jag önskar er en fin dag och återkommer när jag har nåt att komma med. Imorrn ska jag iallafall jobba igen :) Hare bäst!

.

Inga kommentarer: